شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۱:۳۲
کد مطلب: 43705
۰

الزام اساتید دانشگاه آزاد به اخذ گرنت دانشگاهی

الزام اساتید دانشگاه آزاد به اخذ گرنت دانشگاهی
میگنا: فرهاد رهبر در دوازدهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی خطاب به اعضای هیات امنای این دانشگاه، گفت: نتیجه و سرانجام کارها بسیار مهم است، از این رو از اعضای هیات امنا مصوباتی می خواهم تا بتوانند در زمان بحران با اجرای آن، دانشگاه را نجات دهند.
 
وی با تاکید بر اینکه مدیریت و ﮐﺎﻫﺶ ﻫﺰﯾﻨﻪ‌ها از اولویت های ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺁﺯﺍﺩ ﺍﺳﻼﻣﯽ است، خاطرنشان کرد: اعضای هیات امنا باید با برنامه ریزی مدون، افزایش بهره وری و حذف هزینه های غیرضروری هزینه ها را کاهش دهند.
رئیس دانشگاه آزاد گفت: در تنظیم بودجه باید مدیریت هزینه ها در جهت کاهش باشد و ارقام واقعی را ارائه و راهکارهایی برای درآمدزایی تدوین شود.

وی با اشاره به لزوم ارتقای کیفیت آموزشی در دانشگاه آزاد، گفت: کیفیت بخشیدن به آموزش و پژوهش براساس کیفیت بخشی به هرم اعضای هیات علمی آغاز می‌شود. اعضای هیأت علمی باید در طول سه یا چهار سال موفق به اخذ گرنت برای دانشگاه محل تدریس خود شوند، این سبب می شود تا استادان موضوعات فعالیت‌های پژوهشی و پایان نامه ها را به سمت گرنت سازی سوق دهند.

رهبر به راهکارهای درآمدزایی در دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: با برنامه ریزی می توان کاری کرد که دانشجویان و اساتید برای دانشگاه درآمدزایی کنند. باید با گسترش شرکت های دانش بنیان و استفاده از ظرفیت های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی به سمت تولید ثروت پیش برویم.

وی آموزش های مهارتی به علاقمندان با شناخت اولویت ها و مزیت های منطقه ای را یکی از راه های ایجاد درآمد برای واحدهای دانشگاهی دانست.

تصمیم‌گیری در خصوص بودجه سال ۹۷، انتخاب اعضای کمیسیون دائمی هیأت امنا و کمیته نظارت بر حسن اجرای مصوبات هیأت امنای دانشگاه آزاد استان آذربایجان شرقی، ناحیه‌بندی آموزشی و پژوهشی و چارت سازمانی واحدها و مراکز آموزشی استان از جمله مباحث مطرح شده در دوازدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی بود.
مرجع : مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
دو بیگانه همدرد، از دو خویشاوند بی‌درد یا ناهم‌درد، با هم خویشاوندترند… علی شريعتی