شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ - 30 Sep 2023
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ / ۰۹:۲۹
کد مطلب: 43957
۱
عضو کمیسیون بهداشت مجلس:

بیماران مزمن روانی باید جزء بیماران خاص محسوب شوند

بیماران مزمن روانی باید جزء بیماران خاص محسوب شوند
میگنا: همایون هاشمی با اشاره به ابطال بخشنامه بیمه سلامت درباره حذف خدمات روانپزشکی از شمول بیمه سلامت از سوی دیوان عدالت اداری، گفت: شرایط بیمه‌ها درحال حاضر به لحاظ منابع و مصارف همخوانی نداشته و بیمه‌ها به نوعی ضررده هستند؛ همچنین بیمه سلامت کاملا دولتی بوده و وابسته به منابع دولت بوده و به دنبال کاهش هزینه‌ها است.

نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب درمجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه بیمه سلامت محل درآمدی خاص و ویژه ای ندارد، افزود: بیمه سلامت ناچار است برای کاهش هزینه‌ها و مدیریت اعتبارات برخدمات متمرکز شده و هزینه‌های بالاسری را کاهش می‌دهد؛ یا اینکه میزان خدمات ارایه شده را با منابع دراختیار تطابق می‌دهد.

وی تاکید کرد: یکی از مظلوم‌ترین بیماران و دارای مشکلات بسیارافراد و خانواده‌های دارای مشکلات اعصاب و روان هستند، به طورحتم بیماران دارای مشکلات روان درتامین هزینه‌های زندگی خود مشکلات بسیاری داشته و متاسفانه هزینه‌های دارویی و بستری این قبیل بیماران کمرشکن است؛ متاسفانه درجامعه ما به این دست از بیماران توجه مناسبی نمی‌شود، هرچند که دربرخی شرایط اقداماتی درجهت رفع نابسامانی‌ها انجام شده است.

هاشمی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی پیشتر در مراکز نگهداری از این بیماران خدمات موثری را با هدف کاهش آلام و دردهای این افراد ارایه داد، گفت: البته بیماران روانی مزمن و دارای مشکلات اعصاب و روان باید درمسیر بهبود بیماری خود از بیمه‌های درمانی استفاده کنند، زیرا این بیماران همانند بیماران خاص در اکثر کشورهای دیگر ستاره دار و ویژه محسوب شده و از یارانه‌های دولتی استفاده می‌کنند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با مثبت ارزیابی کردن ابطال بخشنامه بیمه سلامت درخصوص اینکه محدود کردن خدمات مورد تعهد مقرر در کتاب ارزش نسبی به بیماران روانپزشکی خلاف مصوبه هیات وزیران است، افزود: به دولت توصیه می‌شود از بیمه فراگیر خدمات درمانی سلامت با هدف افزایش اعتبارات با هدف ارایه خدمات مناسب‌تر به بیماران حمایت کند.
مرجع : همشهري آنلاين
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

آئین معارفه رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره برگزار شد+تصاویر
کلینیک روانشناسی چیست؟
آداب حرف زدن با تلفن که باید بلد باشیم
با این تمرین‌ها از شر آلزایمر خلاص شوید
روانشناسی شاد بودن چیست و چطور شاد باشیم؟
مواجهه درمانی: اصول، کاربردها و مزایا
اهمیت حضور مشفقانه درمانگر در روان‌درمانی
مدیریت مورد در آموزش و پرورش
افکار منفی از کجا می آیند؟ خودگویی چیست ؟
روان‌درد علت خودکشی است!
چطور اعتماد به نفسمان را تقویت کنیم؟
مصرف سیگار یا مواد توسط والدین چه پیامی به فرزندان منتقل می‌کند؟
اندكي غرور به آدم كمك مي كند كه فاصله اش را حفظ كند. آلبر كامو