سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ / ۰۸:۱۴
کد مطلب: 44167
۱

برگزاری نخستین گردهمایی روان‌تنی در ایران

برگزاری نخستین گردهمایی روان‌تنی در ایران
میگنا: دکتر محسن رحیم نیا، فلوشیپ پزشکی روان تنی در آستانه برگزاری نخستین همایش سالانه انجمن علمی پزشکی روان تنی ایران، گفت: این همایش با هدف افزایش دانش و همفکری پزشکان در زمینه پزشکی روان تنی برگزار می شود و پزشکان از تخصص های مختلف می توانند جهت کسب آگاهی و آشنایی با آخرین دستاورده های این حوزه در همایش شرکت کنند.

وی افزود: روانپزشکان، متخصصان مغز و اعصاب، روانشناسان، پزشکان عمومی، جراحان عمومی، متخصصان داخلی، متخصصان قلب و عروق، متخصصان غدد و متابولیسم، متخصصان گوارش، انکولوژیست ها، متخصصان زنان، و جراحان کلیه و جراحان پلاستیک گروه های هدف این گردهمایی علمی هستند که شرکت در این همایش برای تمام این افراد دارای امتیاز بازاموزی است.

دبیر اجرایی نخستین همایش سالانه انجمن علمی –پزشکی روان‌تنی ایران درباره امتیاز‌های بازآموزی گروه‌های مختلف پزشکی، بیان کرد: این گردهمایی علمی برای متخصصان روانپزشکی، نورولوژیست‌ها و روانشناسان 15 امتیاز، پزشکان عمومی، متخصصان داخلی، جراحان عمومی و متخصصان زنان 10.5 امتیاز، متخصصان قلب، انکولوژیست‌ها، متخصصان غدد، جراحان پلاستیک، جراحان کلیه و مجاری ادرار 7.5 امتیاز و متخصصان کودکان و کارشناسان مامایی 4.5 امتیاز در بردارد.

رحیم‌نیا در بخش دیگری از سخنانش با تاکید براینکه دانش روان‌تنی بر ارتباط جدایی نا‌پذیر روان و تن می‌پردازد، بیان کرد: زمانی که فرد به دلیل بیماری به پزشک مراجعه می‌کند ضروری است علاوه بر علائم و حالات جسمانی، علائم و حالات روانی وی نیز مورد بررسی و حتی در مواردی مورد مداخله قرار بگیرد.

وی افزود: و بالعکس زمانیکه فردی به دلیل مشکلات روانپزشکی به روانپزشکان و مشاوران مراجعه کند، باید علاوه بر علائم و مشکلات روانی، علائم و حالات جسمانی بیمار مورد بررسی قرار گیرد، زیرا نتایج تحقیقات نشان می‌دهد روان و جسم افراد در ارتباط نزدیک با یکدیگر هستند که می‌توانند روی هم تاثیر بگذارند.

رحیم‌نیا در پایان بیان کرد: نخستین همایش سالانه انجمن علمی –پزشکی روان‌تنی ایران 19 الی 21 اردیبهشت ماه در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.
مرجع : خبرگزاری آنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
قلب فقط کارش خونرسانی نیست؛ رزق و روزیتون رو هم میرسونه! خوش قلب باشید