چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 31 May 2023
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۲:۳۲
کد مطلب: 44575
۱
۱

میزان دینداری مردم دنیا از جمله ايران و آمريكا در يك نظرسنجي

میزان دینداری مردم دنیا از جمله ايران و آمريكا در يك نظرسنجي
روزنامه جام جم نتایج نظرسنجی مرکز افکارسنجی آمریکایی پیو را منتشر کرده است. در این گزارش آمده است: هر چند در کانادا ۲۵ درصد مردم دیندار هستند و در مکزیک ۴۰ درصد، اما در ایالات متحده آمریکا ۵۵ درصد مردم دیندار بوده و به طور روزانه نیایش می‌کنند. در آمریکای جنوبی هم ۳۹ درصد از مردم شیلی دیندار هستند و این در حالی است که در کشور پاراگوئه۸۲درصد و در برزیل ۶۱ درصد مردم دیندار هستند.

در بررسی قاره اروپا این ارقام به شکل عجیبی تغییر می‌کند و یونان با داشتن ۳۰ درصد مردم دیندار و دارای نیایش روزانه در صدر جدول می‌ایستد!

پس از آن اسپانیا با ۲۳ درصد، نروژ با ۱۸ درصد، سوئیس ۱۱ درصد، فرانسه با ۱۰ درصد، آلمان با ۹ درصد و انگلیس با ۶ درصد در جایگاه‌های بعدی قرار می‌گیرند. البته در آمار ارائه شده، رژیم صهیونیستی هم در قالب یک کشور جداگانه در نظر گرفته شده و در کنار آن نوشته شده ۲۷ درصد مردم اسرائیل نیایش روزانه دارند.

در قاره آفریقا ارقام به شکل دیگری است و با قاره همسایه‌اش اروپا تفاوت بسیاری دارد. در کشور نیجریه ۹۵ درصد مردم دیندار بوده و به طور روزانه نیایش می‌کنند.
در رتبه‌های بعدی هم مصر با ۷۲ درصد، اوگاندا با ۶۶ درصد، اتیوپی با ۶۵ درصد و آفریقای جنوبی با ۵۲ درصد در جایگاه‌های بعدی قرار می‌گیرند. اما قاره آسیا آمار و ارقام جالبی دارد و کشورهایی با میزان دیندار بالا و پایین هر دو در کنار هم حضور داشته و چه بسا روابط تجاری یا دوستانه‌ای هم با یکدیگر دارند.

در ایران ۸۷ درصد مردم دعا و نیایش روزانه دارند و در میان کشورهای اعلام شده، رتبه نخست دینداری را دارد، در رتبه‌های بعدی هم اندونزی با ۸۴ درصد، هند با ۷۵ درصد، پاکستان با ۶۷ درصد و ترکیه با ۶۰ درصد قرار دارند.

پس از آن هم ژاپن با ۳۳ درصد، روسیه با ۱۸ درصد و چین با یک درصد قرار گرفته‌اند! در اقیانوسیه هم ۱۸ درصد مردم استرالیا روزانه دعا و نیایش داشته و دیندار هستند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

Iran, Islamic Republic of
جالبه که دین دار ترین کشورها، عقب مونده ترین ها هستند
احساساتی که نشان می‌دهد ضریب هوشی شما بالا است
چگونه مشاوره روانشناسی بگیریم ؟
چطوری در محل کار عذرخواهی کنیم؟
اختلالات شخصیت کلاستر B
نارسایی توجه /بیش فعالی اختلال رفتاری پیچده اما قابل مدیریت
کشف تاثیر استرس محل کار روی تایپ‌ کردن
اضطراب با بدن زنان چه می‌کند؟
روش‌های غلبه بر استرس امتحانات
نشانه های روابط عاشقانه ناکارآمد وسمی کدامست ؟
معنویت در حل مشکلات روانی بیرون‌زاد راهگشاست
تعریف و طبقه بندی کودکان استثنایی
اعلام ضوابط کارورزی، برگزاری کارگاه و دوره‌های توانمندسازی روانشناسی
موفقیت هایی که نصیب افراد صبور می شود،همان فرصت هایی است که توسط افراد عجوا رها می شود