چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۹۷ / ۱۵:۰۹
کد مطلب: 44817
۱

اختلاف درآمد، معیار انتخاب رشته در آزمون‌ها است

اختلاف درآمد، معیار انتخاب رشته در آزمون‌ها است
میگنا: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه انتخاب رشته در آزمون دستیاری و دیگر آزمون‌ها براساس اختلاف درآمد صورت می‌گیرد، گفت: این نشان دهنده عملکرد ضعیف مسئولین در این حوزه است.

دکتر حسن هاشمی در مراسمی که امروز به منظور تقدیر از برگزیدگان آزمون دستیاری برگزار شد، اظهارکرد: آزمون ورود به دوره‌های دستیاری اگر سخت‌ترین آزمون در کشور نباشد،‌ یکی از سخت‌ترین آزمون‌های علمی کشور است و رقابت شدیدی در آن وجود دارد.

وی با بیان اینکه امیدواریم دستیاران و پذیرفته شدگان این آزمون در انتخاب رشته خود نهایت دقت را به عمل آورده باشند، خطاب به برگزیده شدگان این آزمون گفت: دستیاری دوره تخصصی است و شما به عنوان برگزیده شدگان این آزمون چهار سال مهمان دانشگاه‌هایی که رشته‌محل خود را انتخاب کرده‌اید، هستید و امیدواریم در این مدت نهایت تلاش خود را برای کسب دانش و مهارت کافی به کار گیرید.

دکتر هاشمی با اشاره به اینکه دوره تخصصی دستیاری در عین سختی، اما دوره شیرینی نیز هست، افزود: در برخی از رشته‌ها ممکن است آخرین مقطع تحصیلی باشد.

وی با اشاره به انتخاب دو رشته "رادیولوژی" و "چشم‌ پزشکی" به عنوان انتخاب‌های نفرات برتر آزمون دستیاری، گفت: در دوره تخصصی رادیولوژی مقطع فلوشیپ نداریم، البته باید این مقطع ایجاد شود و امیدواریم هر چه زودتر این اتفاق بیفتد.

وزیر بهداشت در ادامه این مراسم خطاب به برگزیده شدگان آزمون دستیاری اظهارکرد: تمام ثروت انسان‌ها به باقی گذاشتن نام نیک خلاصه می‌شود و قدرت، ثروت و شهرت زوال یافتنی است. بنابراین تلاش کنید در زندگی در هر مرحله‌ای از پیشرفت، نام نیک را از خود به جای بگذارید.

دکتر هاشمی در ادامه با اشاره به اینکه رتبه‌های برتر آزمون دستیاری دو رشته چشم پزشکی و رادیولوژی را برای ادامه تحصیل انتخاب کرده‌اند،‌ گفت: این مساله نشان دهنده این است که ما خوب عمل نکرده‌ایم و شرایط به نحوی است که بیشتر رشته‌های پول‌ساز مورد توجه قرار می‌گیرند و اختلاف درآمد موجب انتخاب رشته‌ها می‌شود.

وی تصریح کرد: توجه به رشته‌های پول‌ساز از دوران دبیرستان و ورود به رشته تجربی آغاز می‌شود و با انتخاب رشته پزشکی و سپس تخصص‌های پر درآمد ادامه می‌یابد و امیدواریم در آینده به نحوی عمل شود که این روند اصلاح شود و بتوان در تمام تخصص‌ها از حضور استعدادهای درخشان استفاده کرد.
مرجع : خبرگزاري ايسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
برای انسان نابینا شیشه و الماس فرقی ندارد اگر کسی قدرتان را ندانست فکر نکنید شیشه اید یقین بدانید که او نابیناست ...