جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۶ تير ۱۳۹۷ / ۲۳:۱۴
کد مطلب: 44818
۱

۹۳ دختر مجرد، مادر شدند

۹۳ دختر مجرد، مادر شدند
ایلنا نوشت: مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور از واگذاری فرزندخوانده به ۹۳ دختر مجرد در سال گذشته خبر داد. محمد نفریه (مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور) آمار واگذاری کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست به دختران مجرد بالای ۳۰ سال در سال ۹۶ را اعلام کرد.

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در سال گذشته ۹۳ دختر مجرد بالای ۳۰ سال موفق به دریافت فرزندخوانده شدند، گفت: همچنان زنان مجرد تنها نیز می‌توانند، سرپرستی فرزندان دختر سازمان بهزیستی را عهده‌دار شوند.

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور در رابطه با شرایط دختران متقاضی بالای ۳۰ سال برای فرزندخواندگی گفت: عدم سوء پیشینه و نداشتن محکومیت کیفری، عدم اعتیاد، دریافت تاییدیه جسمی و روانی از مراجع مربوطه، داشتن تمکن مالی، ادای فرائض دینی و شرایطی از این دست از جمله شرایط مورد نیاز دختران مجرد برای تقاضای فرزندخواندگی است.

او تاکید کرد: دختران متقاضی بالای ۳۰ سال از آنجا که باید از عهده تامین مخارج نگهداری و نیازهای فرزندخوانده برآیند، باید شغل ثابت و بیمه داشته باشند و در صورتی که شغل آزاد داشته باشند نیز با ارائه جواز کسب و تحقیق بازرسان بهزیستی و تایید آن‌ها در سایر موارد، مراحل اعطای فرزند به آنها صورت می‌گیرد.

وی در پاسخ به این سوال که بعد از فرزندخواندگی شریط زندگی این کودکان و نوجوانان چگونه نظارت می‌شود، بیان داشت: بازرسان و ناظران کلینیک‌های مددکاری سازمان بهزیستی کشور حداقل دو بار در سال از این فرزند و شرایط زندگی او بازدید می‌کنند.

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور در پاسخ به این سوال که بیشتر تقاضای فرزندخواندگی برای پذیرفتن چه گروه سنی از دختران است، گفت: بیشترین تقاضای سرپرستی مربوط به دختر بچه‌های ۵ تا ۶ ساله و در نهایت ۱۶ ساله است.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
شايد شخصي آنقدر ميل به درك شدن دارد، ميل به دوست داشته شدن ندارد