سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۵:۱۴
کد مطلب: 45026
۰

پرداخت «یارانه مشاوره» به مراکز مشاوره خصوصی

پرداخت «یارانه مشاوره» به مراکز مشاوره خصوصی
میگنا: فاطمه عباسی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس گفت:بهزیستی به عنوان متولی سلامت اجتماعی اقداماتی را در راستای کارشناسی اجتماعی و ارائه خدمات به آسیب دیدگان انجام داده است که این برنامه‌ها در دفتر مشاوره سازمان پیگیری و اجرا می‌شود.
 
رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: ارائه خدمات مشاوره حضوری از سال ۷۱ در بهزیستی کلید خورد و  اولین مرکز دولتی در جوادیه فعالیت خود را آغاز کرد. در ادامه نیز 103 مرکز دولت و همچنین هزار و 900 مرکز غیردولتی در حوزه مشاوره و سلامت اجتماعی فعالیت خود را آغاز کردند.

وی گفت: همچنین اولین مرکز مشاوره تلفنی را با خط 1480 راه اندازی کردیم و هم اکنون در تمام استانها این خط آماده ارائه خدمات به مردم است. به طوری که 400 روانشناس که اکثرا فوق لیسانس و دکتری دارند در این بخش آمادگی ارائه خدمات به افراد متقاضی را دارند.

عباسی، تصریح کرد: استفاده از فضای اینترنتی و ارائه مشاوره های اینترنتی یکی دیگر از خدماتی است که توسط سازمان بهزیستی آغاز و افراد می توانند با مراجعه به سایت در نظرگرفته شده از خدمات مشاوره اینترنتی استفاده کنند. هم اکنون بالغ بر 50 هزار نفر از این بخش استفاده کردند که طبق آنالیز صورت گرفته 58 درصد از این افراد مجرد و 54 درصد نیز بیکار هستند.

وی تصریح کرد: اجرای طرح حمایت از افراد آسیب دیده در بلایای طبیعی تحت عنوان طرح «محب» اقدام دیگر سازمان بهزیستی محسوب می شود.

عباسی از اعطای یارانه مشاوره خبر داد و گفت: بهزیستی سالانه بیش از ۳ میلیارد تومان یارانه درکل کشور به مراکز مشاوره خصوصی برای افرادی که توانایی پرداخت هزینه خدمات مشاوره‌ای را ندارند، پرداخت می‌کند. این یارانه در واقع برای دهک‌های اول تا سوم پایین جامعه است که می‌توانند تا ۳ مرحله به مراکز مشاوره‌ای خصوصی مراجعه کنند.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور ارائه آموزش مهارت‌های زندگی با هدف ارتقای توانمندی خانواده‌ها، اجرای طرح غربالگری اضطراب کودکان،‌ مشاوره خدمات روان شناختی، صدور مجوز برای فعالیت خانه‌های سلامت روان محلات را بخش دیگری از خدمات درنظرگرفته شده از سوی سازمان بهزیستی کشور برای جامعه هدف دانست.
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .