شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۳ شهريور ۱۳۹۷ / ۱۲:۴۱
کد مطلب: 45196
۲
بسیاری با افزایش سن ازدواج موافق نیستند

ازدواج دختران ۱۳ تا ۱۶ سال فقط با اذن دادگاه

ازدواج دختران ۱۳ تا ۱۶ سال فقط با اذن دادگاه
میگنا: طبق آخرین آمار رسمی ثبت‌شده در سال‌های ۱۳۹۱ تا ،۱۳۹۵ از ۴.۹ تا ۵.۶ درصد (حدود ۴۰ هزار) کل ازدواج‌های ثبت شده در کشور در گروه سنی ۱۰ تا ۱۴ ساله قرار دارد؛ هرچند در این گروه سنی در کنار این آمار باید وجود آمار غیررسمی را نیز در نظر گرفت؛ ازدواج‌های ثبت نشده‌ای که بین مهاجران، اتباع غیرایرانی و کودکانی که دارای مادر ایرانی و پدر غیرایرانی هستند، روی می‌دهد.

از طرفی ‌مدیرکل ثبت احوال کردستان اعلام کرده است که از ۴ هزار و ۵۲۰ وقایع ازدواج ثبت شده در استان کردستان در ۴ ماهه سال جاری ۹۷۰ مورد معادل ۲۱ درصد زنان کمتر از ۱۸ سال و در آقایان هم ۳۶ مورد معادل ۸ دهم درصد کمتر از ۱۸ سال بوده است.این آمار درحالی اعلام شده است که در روزهای اخیر کارشناس مسئول مرکز بهداشت استان مرکزی نیز آمار قابل تاملی از کودک‌همسرهای یکی از شهرستان‌های استان مرکزی اعلام کرده و گفته است؛ در این شهرستان ۳۵ دختر زیر ۱۰ الی ۱۳ سال عقد شده‌اند.

طیبه سیاوشی (نماینده مردم تهران مجلس شورای اسلامی) در رابطه با این آمار اعلام شده گفت: در این قبیل اتفاقات بحث فقر و فرهنگ سنتی برخی مناطق مطرح است.

او تاکید کرد که بسیاری با افزایش سن ازدواج موافق نیستند و به همین خاطر باید در این رابطه تلاش بسیاری انجام داد و روی این موضوع کار کرد.
نماینده مردم تهران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طرح افزایش سن ازدواج با قید یک فوریت تحویل مجلس شده‌است، اظهار امیدواری کرد که به زودی در مجلس در این رابطه بحث خواهد شد.

نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که در این طرح حداقل سن ازدواج برای دختران ۱۶ سال و برای پسران ۱۸ سال پیش بینی شده است؛ در حالی که در حال حاضر حداقل سن ازدواج برای دختران ۱۳ سال است و دختران زیر ۱۳ سال تنها با مجوز دادگاه امکان ازدواج دارند؛ اما در طرح جدید دختران بین ۱۳ تا ۱۶ سال برای ازدواج باید حکم قانونی از دادگاه دریافت کنند و ازدواج دختران زیر ۱۳ سال ممنوع خواهد شد.

عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفـت: با توجه به اینکه این طرح با قید یک فوریت تقدیم مجلس شده است، در هفته آینده فرصتی بررسی این طرح در مجلس اختصاص می‌یابد.
 
مرجع : ايلنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .