پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۷ / ۱۴:۰۹
کد مطلب: 45964
۱

سایکودرام در دستور کار شهرداری شیراز

سایکودرام در دستور کار شهرداری شیراز
میگنا: ابراهیم گشتاسبی‌راد گفت: روش‌های سنتی نظیر سخنرانی و آموزش کلاسیک تاثیر مورد انتظار را در مباحثی نظیر کنترل خشم و مشکلات روحی و روانی ندارد، لذا شهرداری برای رسیدن به هدف خود در شهر شهروند مدار، سایکودرام را در دستور کار قرار داده است. این برنامه که قالبی از سخنرانی و نمایش است، با 36 اجرا برای حدود 2 هزار مخاطب در فرهنگسراها و مراکز وابسته به شهرداری شیراز اجرایی شده است.

گشتاسبی‌راد گفت: هنردرمانی از دیرباز برای درمان مشکلات و معضلات روحی و روانی در جوامع مختلف کارآیی داشته است؛ این روش از ابزار‌های هنری برای درمان و تسکین اختلالات مختلف روانی افراد استفاده می کند. هنر درمانی، تکنیک‌های روان درمانی را با فرایندهای خلاقانه در هم می‌آمیزد تا سلامت روانی و بهزیستی را بهبود بخشد.


این مقام مسئول خاطرنشان کرد: امروزه سایکودرام به عنوان یکی از شیوه‌های یادگیری شیوه زندگی بهتر برای افرادی است که ناخواسته اسیر عارضه‌های زندگی شده و به سوی شیوه‌های خشونت آمیز و یا غمگین کننده رفته‌اند.

گشتاسبی‌راد اضافه کرد: تئاتردرمانی، نمایشنامه‌ای است که سناریو را خود مراجعه‌کننده با کمک بقیه مراجعان که در گروه نقش تماشاگر را دارند در صحنه بازی می‌کند. وی در خصوص وضعیت سایکودرام در ایران افزود: در حال حاضر در کشور ما پتانسیل مورد نیاز وجود دارد، ولی نبود انگیزه و بستر لازم باعث شده تا امروز در ایران تئاتر درمانی در جایگاه مناسبی نباشد.

معاون فرهنگی شهرداری در ادامه با توجه به اهمیت و ضرورت آموزش مهارت‌های زندگی و شیوه ‌ های فرزند پروری و ارتقاء سلامت روان افراد جامعه، گفت: این معاونت با همکاری تعدادی از روانشناسان فعال حوزه تربیتی و تعدادی از هنرمندان، اقدام به برگزاری دوره‌های تئاتر درمانی کرده است. گشتاسبی‌راد گفت: این برنامه در فاز اول در فرهنگسراها و مراکز وابسته به شهرداری اجرایی شده است و در فاز بعدی با همکاری آموزش و پرورش در مدارس خصوصا نقاط مدارس واقع در نقاط پرخطر شیراز اجرا خواهد شد.
مرجع : خبرگزاري برنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.