چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱ شهريور ۱۳۹۰ / ۰۶:۱۶
کد مطلب: 4613
۰

13 استاندارد ظرفیت اتاقهای خوابگاههای دانشجویی / اجاره بهاي مسکن متأهلی دانشجویان

13 نوع اتاق خوابگاهی از نظر ظرفیت اسکان در خوابگاه‌های دانشجویی برای سال تحصیلی 91-90 دانشگاه‌ها توسط صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم پیش‌بینی شده که بر این اساس ظرفیت اسکان 9 نفر و بیشتر نیز برای اتاق‌های خوابگاهی در سال تحصیلی جدید مورد پیش‌بینی قرار گرفته است.
به گزارش مهر، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بخش ثبت اطلاعات خوابگاه‌ها در سیستم جامع اتوماسیون صندوق رفاه دانشجویان (فاز 2) انواع اتاق‌های خوابگاهی - از نظر ظرفیت اسکان در اتاق‌ها - که دانشگاه‌ها می‌توانند در اختیار متقاضیان سکونت در خوابگاه‌ها قرار دهند را اعلام کرد. بر اساس پیش‌بینی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در سال تحصیلی 91-90 اتاق‌های خوابگاه‌های دانشجویی می‌توانند از اتاق‌های 1 نفره، 2 نفره، 3 نفره، 4 نفره، 5 نفره، 6 نفره، 7 نفره، 8 نفره تا اتاق‌های 9 نفره و حتی بیشتر را نیز دربرگیرند. صنوق رفاه دانشجویان وزارت علوم حتی فضاهایی نظیر سالن (فضای موقت) را نیز جزو ظرفیت‌هایی محسوب کرده که می‌توانند به عنوان فضای خوابگاهی در سال تحصیلی 91-90 تحت عنوان "اتاق" درنظر گرفته شوند. علاوه بر این، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در تقسیم‌بندی نوع اتاق‌های خوابگاهی به فضاهایی نظیر متأهلی با امکانات مستقل، متأهلی با امکانات مشترک و اتاق مسکن مجردی نیز اشاره کرده است.  صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در آستانه آغاز سال تحصیلی 91-90، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی را موظف کرده تا اطلاعات مربوط به نوع اتاقهای خوابگاههایشان از نظر ظرفیت واقعی و ظرفیت مازاد اسکان در نیمسالهای اول و دوم سال تحصیلی 91-90 را در سیستم فاز 2 ثبت کنند. سیستمی که در صنوق رفاه دانشجویان تحت عنوان فاز 2 نامیده می شود، در حال جمع آوری اطلاعات در زمینه فضاهای خوابگاهی کشور در حوزه هایی نظیر تعداد ساختمانهای خوابگاهی هر دانشگاه و مرکز آموزش عالی به تفکیک دخترانه و پسرانه بودن خوابگاهها، تعداد اتاقهای خوابگاهی و ظرفیت اسمی آنها، نوع مالکیت خوابگاههای دانشجویی (اعم از ملکی، استیجاری، وقفی و خودگردان)، شهر و استان محل قرارگیری خوابگاه، قدمت و مساحت خوابگاه و ... است.
  مسکن متأهلی دانشجویان آمد/ یک خوابه 9 میلیون ؛ 2 خوابه 16 میلیون
صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مکاتبه با دانشگاهها از هماهنگی‌های اولیه از سوی وزارت علوم جهت تأمین مسکن متأهلی برای دانشجویان متأهل خبر داد.
به گزارش مهر، منصور حبیب‌پور گودرزی - قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان طی بخشنامه‌ای به معاونان دانشجویی دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم، روسای مراکز استانی دانشگاه پیام نور و روسای مراکز استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی از انجام هماهنگی‌های اولیه در خصوص تأمین مسکن متأهلی دانشجویان خبر داد. در این بخشنامه مقرر شده است، دانشگاه‌ها لیست مشخصات دانشجویان به تفکیک مقطع دکتری، مقطع کارشناسی ارشد و مقطع کارشناسی که متقاضی مسکن متأهلی هستند را به صندوق رفاه دانشجویان ارسال کنند. قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان در این نامه اعلام کرده است: "مسکن متأهلی یک خوابه با پرداخت 9 میلیون تومان، مسکن متأهلی دو خوابه با پرداخت 16 میلیون تومان (پرداخت بقیه از طریق وام بانکی صورت می گیرد) قابل حصول می‌باشد." برخی دانشگاه‌ها در اطلاعیه‌هایی جداگانه اعلام کرده‌اند که اقدام دانشگاه در زمینه جمع‌آوری مشخصات دانشجویان متأهل متقاضی مسکن متأهلی در این مرحله صرفاً جهت ارسال اسامی متقاضیان به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم است و دانشگاه هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال رد یا قبول درخواست‌های ارسالی ندارد. منصور حبیب پور گودرزی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر درباره روندهای اجرایی و جزئیات شرایط اعطای مسکن متأهلی به دانشجویان متأهل گفت: اوایل شهریور ماه جلسه‌ای درباره مسکن متأهلی دانشجویان برگزار می‌شود که در آن برخی موارد درباره شرایط و روندهای اجرایی مرتبط با مسکن متأهلی مشخص و درباره گام‌های اجرایی بعدی اطلاع‌رسانی می‌شود. قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان خاطرنشان کرد: بخشنامه‌ای که درباره مسکن متأهلی دانشجویان به دانشگاه‌ها ارسال شده است نشان‌دهنده این است که گام‌های اجرایی مسکن متأهلین در صندوق رفاه دانشجویان برداشته شده است.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
از آدمهای حسود؛ متنفر نباشید، دلیل حسادت آنها این است که فکر می کنند شما از آنها بهتر هستید... پائولو کوئلیو