جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۷ / ۰۸:۲۷
کد مطلب: 46392
۰

مواد غذایی نیکوتین دار کدامند؟

مواد غذایی نیکوتین دار کدامند؟
میگنا: نیکوتین یک ماده اعتیادآور است. بر اساس گفته‌های مؤسسه قلب در آمریکا، نیکوتین تغییراتی را در مغز ایجاد می‌کند و همین امر باعث می‌شود هرچه بیشتر و بیشتر به این ماده روی بیاورید.

قرار گرفتن در معرض نیکوتین می‌تواند برخی از عواقب ناخواسته را برای سلامتی ایجاد نماید. این عواقب در برگیرنده افزایش فشار خون و افزایش ضربان قلب است.

مطالعه انجام شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها نشان می‌دهد برخی از غذاهایی که ما به طور منظم در رژیم غذایی خود مصرف می‌کنیم حاوی نیکوتین است. به همین خاطر در این مقاله قصد داریم مواد غذایی که در برگیرنده نیکوتین است را با هم مرور کنیم. پس همراه ما باشید.

بادمجان:
یکی از مواد غذایی که غلظت بالایی از نیکوتین را دارد بادمجان است. این ماده در برگیرنده نیکوتینی با غلظت ۱۰۰ نانوگرم بر گرم است. بادمجان منبع خوبی از فیبر، ویتامین B۱ و ویتامین B۶ و پتاسیم نیز هست.
بر اساس مطالعات انجام شده در دانشگاه‌های مختلف، مزایای بادمجان برای سلامتی به خاطر وجود آنتی اکسیدان قدرتمندی به نام nasunin در آن است. این انتی اکسیدان از بدن در برابر آسیب رادیکال‌های ازاد مراقبت می‌کند، به بدن کمک می‌کند از شر آهن اضافی خلاص شود و به کاهش سطح کلسترول خون کمک می‌کند.

گوجه فرنگی سبز:
گوجه فرنگی سبز نیز در برگیرنده نیکوتین است. غلظت نیکوتین در این ماده ۴۲.۸ نانوگرم بر گرم است. اداره کشاورزی در ایالت متحده آمریکا بیان کرده است که گوجه فرنگی سبز منبع خوبی از پتاسیم، فسفر، ویتامین C، فولات و کلسیم می‌باشد.

گل کلم:
گل کلم نیز یکی از موادی است که نیکوتین در خود دارد. غلظت نیکوتین در این سبزی ،۱۶.۸ نانوگرم بر گرم است. بر اساس مطالعات موجود، گل کلم منبع عالی از ویتامین K، ویتامین C، فولات و فیبر است. مصرف منظم گل کلم می‌تواند مزایایی همچون محافظت در برابر سرطان، سم زدایی از بدن و محافظت در برابر آرتروز را به همراه داشته باشد.

سیب زمینی:
ماده غذایی دیگری که می‌تواند شما را در معرض نیکوتین قرار دهد سیب زمینی است. سیب زمینی ۷.۱ نانوگرم بر گرم نیکوتین در خود دارد. بر اساس مطالعات انجام شده این ماده حاوی ویتامین B۶، ویتامین A و نیز پتاسیم است.

ترکیبی از این مواد مغذی باعث می‌شود مصرف سیب زمینی پخته یا اب پز شده برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی مؤثر باشد. افرادی که سیب زمینی پخته یا آب پز شده را مصرف می‌کنند کمتر از سایر افراد در معرض حملات قلبی قرار می‌گیرند و فشار خون پایین‌تری دارند.
 
 
مرجع : مجله سلامت
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
نبود اضطراب مسئله ساز است،کمی اضطراب ارزش انطباقی دارد و اضطراب فراوان خرابی به بار می آورد.