چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۱:۰۲
کد مطلب: 46473
۱

آغاز به کار نخستین مرکز تخصصی روانشناسی و مشاوره در زنجان

آغاز به کار نخستین مرکز تخصصی روانشناسی و مشاوره در زنجان
به گزارش میگنا محمد محمدی قیداری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: اداره کل بهزیستی استان زنجان با توجه به جامعه هدفی که دارد خدمات متعددی در حوزه‌های مختلف ارائه می‌دهد. مدیرکل بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه بهزیستی استان در راستای اهداف پیشگیرانه و ارتقای سلامت روان آحاد جامعه در سطح استان و در افزایش دسترسی مردم به خدمات مشاوره‌ای و روان شناختی از ظرفیت مراکز مشاوره استفاده می‌کند، گفت: آنچه مسلم است یکی از بهترین راهبردها در این زمینه راهبرد پیشگیرانه است که بهزیستی در این حوزه فعالیت مطلوبی از خود ارائه کرده است.

وی با اشاره به اینکه در راستای گسترش ارائه خدمات پیشگیرانه و مشاوره‌ای نخستین مرکز مشاوره و خدمات روان شناختی جنسی در زنجان آغاز به کار کرد، اضافه کرد: در این مرکز خدمات متعددی از جمله مشاوره و روان درمانی افراد آزار دیده جنسی، آموزش و توانمندسازی مراجعین و ارجاع به سایر مراکز مشاوره تخصصی، تشخیص ملال جنسی، ارائه مشاوره و روان درمانی افراد آزار دیده جنسی ارائه می‌شود.

محمدی‌قیداری با بیان اینکه در حال حاضر 35 مرکز مشاوره حضوری دولتی و غیردولتی در زنجان فعال است، افزود: از این تعداد 29 مرکز مشاوره غیردولتی و 14 مرکز تخصصی فعال است که در شهرستان‌های زنجان، ابهر، خدابنده، طارم، ایجرود و ماهنشان فعال است.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان افزود: از آغاز سال تاکنون چهار مرکز مشاوره و خدمات روان شناختی تخصصی در زمینه کودک و نوجوان و مشاوره و روانشناختی تخصصی در حوزه سلامت جنسی در شهرستان زنجان و خدابنده آغاز به کار کرده است.

وی در ادامه به مبحث خط 1480 و فعالیت شبانه‌روزی آن اشاره کرد و گفت: این خط مشاوره آماده پاسخگویی در زمینه‌های پیش از ازدواج، خانواده،کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، فردی و... است.

محمدی قیداری با بیان اینکه بیشترین تماس گیرندگان با خط 1480 زنان هستند، افزود: مداخله سریع در موارد بحرانی، رواج فرهنگ مشاوره و سودمندی مشاوره تلفنی برای افراد شاغل و پر کار، افراد دارای معلولیت و یا افراد دچار اضطراب اجتماعی از جمله مزایای خط 1480 است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .