جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۷ / ۲۲:۴۶
کد مطلب: 46633
۱

زندانیان کردستانی خدمات روانشناسی و مشاوره دریافت می‌کنند

زندانیان کردستانی خدمات روانشناسی و مشاوره دریافت می‌کنند
به گزارش میگنا اسحاق ابراهیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: ارائه خدمات روانشناسی و توجه به بهداشت روانی زندانیان یکی از مهمترین فعالیت‌های اصلاحی و تربیتی است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 10 روانشناس در زندان‌های کردستان مشغول به ارائه خدمات مختلف روانشناسی از جمله مشاوره‌های فردی و گروهی، کاردرمانی، موسیقی درمانی و غیره به زندانیان هستند.

مدیرکل زندان‌های کردستان، توجه به سلامت روحی و روانی زندانیان را موجب کاهش بسیاری از آسیب‌ها در زندان‌ها دانست و اظهار داشت: اجرا و توجه به برنامه‌های حوزه بهداشت روانی مددجویان در زندان‌ها از وظایف خاصه روانشناسان در این مراکز است.

ابراهیمی بیان کرد: آنچه که باید مورد توجه قرار داد این است که سایر کارکنان زندان‌ها نیز می‌توانند بر اساس وظایف سازمانی خود و با ارائه صحیح خدمات به زندانیان و توجه به حقوق شهروندی آنان، تاثیر بسیار زیادی در کاهش آسیب‌های روانی که ممکن است زندانیان را در مدت زمان تحمل حبس به خود دچار نماید داشته باشند.

وی پرکردن اوقات فراغت مددجویان به صورت هدفمند و برنامه‌ریزی شده را یکی دیگر از موارد مهم در توجه به سلامت روحی و روانی زندانیان برشمرد و خاطرنشان کرد: رها کردن مددجویان به حال خود و عدم برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت آنان، علاوه بر اینکه زندانیان را با مشکلات عدیده روحی و روانی مواجه خواهد ساخت، از سوی دیگر زمینه گسترش افکار مجرمانه را در آنان افزایش می‌دهد.

وی اضافه کرد: خوشبختانه مسوولان زندان‌های استان در این خصوص به خوبی چاره‌اندیشی کرده‌اند و با اجرای برنامه‌های گوناگون از جمله فعالیت‌های حرفه‌آموزی، مذهبی و قرآنی، ورزشی، هنری و غیره اوقات فراغت زندانیان را به خوبی مدیریت کرده و به این ترتیب این اوقات را تبدیل به فرصتی برای بازگشت سعادتمندانه مددجویان به جامعه کرده‌اند.

مدیرکل زندان‌های کردستان همچنین بازدید مستمر قضات و رسیدگی به مشکلات قضائی مددجویان را یکی دیگر از پارامترهای بسیار تاثیرگذار بر بهداشت روانی مددجویان اعلام کرد و بیان داشت: بازدید قضات از زندان‌ها و دیدارهای چهره به چهره آنان با زندانیان، همواره زمنیه ساز رفع مشکلات قضائی که منجر به آرامش روحی و روانی در آنان می‌شود را داشته است که خوشبختانه در استان کردستان با توجه به تعامل بسیار خوبی که میان زندان‌ها و دادگستری‌ها وجود دارد، این بازدیدها به صورت مستمر صورت می‌پذیرد که نمونه بارز آن را می‌توان در بیش از یک‌هزار مورد بازید قضات از زندان‌های استان در 9 ماهه اول سال‌جاری دریافت.
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
برای اینکه دوستت داشته باشم و به تو احترام بگذارم، مجبور نیستم با تو هم عقیده باشم.