کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

بیماران قلبی پس از ماه رمضان، رژیم غذایی خود را ناگهان تغییر ندهند

7 شهريور 1390 ساعت 18:42


رئیس انجمن پزشكان متخصص داخلی گفت: مبتلایان به چاقی، فشار خون و بیماری های قلبی پس از ماه مبارك رمضان نباید در رژیم غذایی خود تغییرات عمده ای ایجاد كنند چرا كه در این ماه مبارك معده، پانكراس و كبد در استراحت نسبی به سر می برند. دكتر ایرج خسرونیا در گفت وگو با ایسنا، افزود: تغییر ناگهانی رژیم غذایی پس از ماه مبارك رمضان باعث ترش كردن و ابتلا به نفخ و اسهال و یبوست متناوب می شود. از سوی دیگر مصرف زیاد مواد غذایی پس از ماه مبارك رمضان موجب می شود خون مشغول هضم و جذب غذا در دستگاه گوارش شود در نتیجه خون لازم به قلب و مغز نرسد. وی تاكید كرد: مبتلایان به تنگی عروق باید پس از ماه مبارك رمضان رژیم غذایی كم حجم داشته باشند و از افراط در مصرف مواد چرب و شیرین خودداری و میوه جات، سبزیجات و لبنیات استفاده كنند. رئیس انجمن پزشكان متخصص داخلی درباره علت سردرد روزه داران در ماه مبارك رمضان گفت: بیشتر افرادی كه براثر روزه داری دچار سردرد می شوند افت قند و فشار خون پیدا می كنند بنابراین لازم است هنگام افطار مواد شیرین مانند قنداق، عسل، مربا یا زولبیا و بامیه مصرف كنند تا میزان قند خون آن ها افزایش پیدا كند. خسرونیا در پایان تاكید كرد: روزه داران مبتلا به سردرد به هیچ وجه نباید پس از افطار مسكن مصرف كنند چون معده آنان خالی است بنابراین ممكن است دچار عوارض گوارشی شوند.


کد مطلب: 4701

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/4701/بیماران-قلبی-ماه-رمضان-رژیم-غذایی-خود-ناگهان-تغییر-ندهند

میگنا
  https://www.migna.ir