دوشنبه ۳ مهر ۱۴۰۲ - 25 Sep 2023
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ / ۱۷:۳۹
کد مطلب: 47037
۱

علم روانشناسی به ورزشکاران کمک می‌کند!

علم روانشناسی به ورزشکاران کمک می‌کند!
میگنا: فرهاد مومنی اظهار کرد: استرس و اضطراب جزو لاینفک ورزش قهرمانی است که کاهش آن می‌تواند به موفقیت بیشتر ورزشکار منجر شود.
 
وی با بیان اینکه منابع ایجاد استرس به دو گروه تقسیم می‌شوند، تصریح کرد: انتظاراتی که مسئولان تیم، مربیان و اسپانسر از ورزشکار دارند و افرادی که ورزشکار خودش را به آنان متعهد می‌داند ازجمله هواداراها، خانواده، اطرافیان، رسانه‌ها و غیره را انتظارات بیرونی می‌گویند.
 
مومنی انتظارات درونی را دومین عامل ایجاد استرس عنوان کرد و افزود: انتظاراتی که در ارتباط مستقیم با ورزشکار هستند ازجمله علاقه‌مندی غلبه بر حریف، علاقه به معروف شدن، مورد توجه اسپانسرها قرار گرفتن دستیابی به منافع شخصی، احساس قدرت و برتری داشتن، لذت پیروزی را چشیدن و غیره نیز جزو عوامل انتظارات درونی هستند.
 
این روانشناس اضافه کرد: وقتی عوامل استرس‌زا به شکل انتظارات محیطی و شخصی آرامش فکری و روحی قهرمانان ورزشی را دچار اختلال می‌کند لازم و ضروری است که ورزشکاران ابزاری را به کار بگیرند تا هم باعث کاهش فشارهای روحی آنان شود و هم افزاینده راندمان و نتایج مورد نظر باشد.
 
وی افزود: برای رسیدن به هدف، علم روانشناسی با تمام کاربردهای روان جسمی و محیط شناختی با بکارگیری استراتژی‌های گوناگون در سال‌های اخیر در خدمت ورزشکاران قرار گرفته است.
 
مومنی بیان کرد: ورزشکاران باید بتواند بر استرس و اضطراب خود غلبه کند که در این صورت بدون شک عملکرد بهتری از خود برجای می‌گذارند و همچنین راه‌های مقابله با آن را یاد بگیرند.
مرجع : خبرگزاري ايسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

با این تمرین‌ها از شر آلزایمر خلاص شوید
روانشناسی شاد بودن چیست و چطور شاد باشیم؟
مواجهه درمانی: اصول، کاربردها و مزایا
اهمیت حضور مشفقانه درمانگر در روان‌درمانی
مدیریت مورد در آموزش و پرورش
افکار منفی از کجا می آیند؟ خودگویی چیست ؟
روان‌درد علت خودکشی است!
چطور اعتماد به نفسمان را تقویت کنیم؟
مصرف سیگار یا مواد توسط والدین چه پیامی به فرزندان منتقل می‌کند؟
نظریه دلبستگی جان بالبی
راه‌های کنترل خشم از دیدگاه روانشناسی
چرا اول مردان می‌گویند دوستت دارم؟!
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی