پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ / ۲۳:۵۶
کد مطلب: 47082
۰

شرایط معافیت تحصیلی دانش‌آموزان برای سربازی

شرایط معافیت تحصیلی دانش‌آموزان برای سربازی
میگنا: سرهنگ رحمان علیدوست معاون مشمولان و امور معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی در تشریح ضوابط و مقررات معافیت تحصیلی دانش‌آموزی، اظهار کرد: دانش‌آموزان باید در سنوات مجاز مقطع متوسطه به صورت حضوری و پیوسته، حداکثر تا 20 سالگی تمام، فارغ التحصیل شوند؛ در غیر این صورت مجاز به ادامه تحصیل در دانشگاه نخواهند بود.

وی گفت: وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان، ابتدای هر سال تحصیلی توسط مدارس بررسی و در صورتی که به سن مشمولیت 18 سالگی تمام رسیده و واجد شرایط ادامه تحصیل باشند، برای ثبت درخواست معافیت تحصیلی به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی پلیس+10 ارجاع داده می‌شوند.

معاون مشمولان و امور معافیت های سازمان وظیفه عمومی ناجا اظهار کرد: معافیت تحصیلی دانش‌آموزان به صورت سالانه صادر می‌شود و دانش‌آموزان در صورت ادامه تحصیل و واجد شرایط بودن، باید بلافاصله بعد از اتمام معافیت تحصیلی یک ساله، مجددا با درخواست این معافیت از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی پلیس+10 اقدام کنند تا نسبت به تمدید معافیت تحصیلی دانش‌آموزی به مدت یک سال دیگر اقدام شود.

سرهنگ علیدوست خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مشمول از تاریخ فراغت، اخراج، ترک و یا انصراف از تحصیل، یک سال مهلت معرفی دارند. وی گفت: افرادی که قبل از سن مشمولیت و در سن 17 سالگی یا قبل از آن در مقطع دیپلم یا پیش‌دانشگاهی فارغ التحصیل می‌شوند، پس از رسیدن به 18 سالگی تمام، 6 ماه مهلت معرفی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی دارند.

معاون مشمولان و امور معافیت های سازمان وظیفه عمومی ناجا در خاتمه گفت: متقاضیان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir، سامانه تلفن گویا به شماره096480 و یا سامانه به شماره 110206010 از قوانین و مقررات مربوطه مطلع شوند.
مرجع : خبرگزاري فارس
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
دو بیگانه همدرد، از دو خویشاوند بی‌درد یا ناهم‌درد، با هم خویشاوندترند… علی شريعتی