جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ / ۱۴:۰۹
کد مطلب: 47277
۰

چرا خوابیدن در تاریکی توصیه می‌شود؟

چرا خوابیدن در تاریکی توصیه می‌شود؟
میگنا: اگر از جمله افرادی هستید که روی کاناپه و مقابل تلویزیون به خواب می‌روید یا ترجیح می‌دهید هنگام شب چراغ اتاق را روشن نگه دارید ضرورت دارد این عادت خود را ترک کنید زیرا سلامت‌تان را به خطر می‌اندازد.

کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند هنگام خواب چراغ‌ها را خاموش کنند زیرا بر کیفیت خواب اثر می‌گذارد. به هنگام تاریکی بدن سیگنالی دریافت می‌کند که به مفهوم زمان استراحت است. درحالیکه قرار گرفتن در معرض نور، ذهن و جسم را هوشیار ساخته و حتی هنگام شب به بیدار ماندن کمک می‌کند، ساعت زیستی بدن را مختل می‌سازد.

خوابیدن در محیط روشن در هنگام شب ساعت خواب داخلی بدن را تغییر می‌دهد. همچنین نتایج مطالعه‌ای که اخیرا انجام گرفته نشان می‌دهد این کار خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد.

محققان آمریکایی بر این باورند که خوابیدن در فضای روشن شرایط را برای ابتلا به بیماری دیابت فراهم می‌سازد. در این مطالعه ۲۰ فرد ۱۸ تا ۴۰ ساله مورد بررسی قرار گرفتند.  

محققان از این افراد درخواست کردند در اولین شب در محیطی کاملا تاریک استراحت کنند. در شب دوم نیمی از این افراد در اتاقی روشن و نیمی دیگر در محیط تاریک استراحت کردند.

محققان نشانه‌های حیاتی این افراد، فعالیت امواج مغزی، حرکت چشم‌ها و پاهای آنان را هنگام خواب مورد بررسی قرار دادند. همچنین سطح هورمون ملاتونین این افراد اندازه گیری شده و تست گلوکز از آنان گرفته شد.  

به گزارش تایمز آو ایندیا، یافته‌های بدست آمده نشان داد: خوابیدن در محیط روشن مقاومت به انسولین را افزایش می‌دهد که در نهایت به دیابت منجر می‌شود. همچنین خواب بی کیفیت، فرد را در معرض بیماری قلبی، سکته مغزی و چاقی قرارمی‌دهد.
 
مرجع : ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی