سه شنبه ۴ مهر ۱۴۰۲ - 26 Sep 2023
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ / ۱۸:۲۱
کد مطلب: 47279
۰
یک روانشناس حوزه خانواده:

والدین به دنبال درمان لکنت زبان فرزندان خود در کودکی باشند

والدین به دنبال درمان لکنت زبان فرزندان خود در کودکی باشند
میگنا: یاسر یادگاری، روانشناس، گفت: یکی از مشکلاتی که در دوران کودکی بسیاری از خانواده‌ها را دچار ناراحتی می‌کند موضوع لکنت زبان فرزندانشان است که نمی‌توانند برای آن چاره‌ای پیدا کنند.

وی افزود: لکنت زبان به عنوان یک بیماری که ناشی از ناراحتی جسمی به عللی که ریشه در روان کودک دارد شناخته می‌شود و عوامل متعددی در پیدا شدن این بیماری دخیل است.

این روانشناس حوزه خانواده با بیان اینکه خانواده‌ها نباید به سرعت نگران وقوع چنین پدیده بدخیمی در بین فرزندانشان باشند این مشکل را قابل درمان دانست.

یادگاری افزود: معمولاً لکنت زبان ناشی از ترس و فوبیا است که البته از سنین ۵ سالگی خود را نشان می‌دهد ولی به‌گونه‌ای نیست که نتوان آن را درمان کرد بلکه با مراجعه خانواده‌ها به مراکز درمانی و مشاوره‌ها راه‌کارهای متعددی برای رفع لکنت زبان فرزندانشان پیدا خواهند کرد.

وی ادامه داد: مهمترین نکته این است که والدین باید در کودکی و آغاز لکنت زبان کودکانشان به دنبال درمان باشند نه اینکه چنین مشکلی را بگذراند برای دوران نوجوانی فرزندانشان که کار را مشکل‌تر می‌کند.

این روانشناس حوزه خانواده با اشاره به درمان‌های ساده برای رفع این مشکل گفت: علاوه بر اینکه با مشاوره می‌توان علل لکنت زبان کودکان را پیدا کرد از شیوه‌های ساده‌ای برای درمان لکنت زبان می‌شود استفاده کرد که خواندن کتاب و روزنامه با صدای متوسط و نیمه‌بلند البته به‌صورت کندخوانی، گفتن جمله‌های متوسط به صورت بداهه‌گویی و استفاده از لغات سخت تلفظی به صورت شمارشی می‌تواند چند راهکار ساده برای درمان لکنت زبان باشد.

 
 
مرجع : خبرگزاری آنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

با این تمرین‌ها از شر آلزایمر خلاص شوید
روانشناسی شاد بودن چیست و چطور شاد باشیم؟
مواجهه درمانی: اصول، کاربردها و مزایا
اهمیت حضور مشفقانه درمانگر در روان‌درمانی
مدیریت مورد در آموزش و پرورش
افکار منفی از کجا می آیند؟ خودگویی چیست ؟
روان‌درد علت خودکشی است!
چطور اعتماد به نفسمان را تقویت کنیم؟
مصرف سیگار یا مواد توسط والدین چه پیامی به فرزندان منتقل می‌کند؟
نظریه دلبستگی جان بالبی
راه‌های کنترل خشم از دیدگاه روانشناسی
چرا اول مردان می‌گویند دوستت دارم؟!
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی