جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2 Jun 2023
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۰
کد مطلب: 48327
۰
از سال ۲۰۲۲ اجرای برنامه‌های پیشگیری و درمان اجرا می شود:

اختلالی به نام اعتیاد به بازی کردن

اختلالی به نام اعتیاد به بازی کردن
میگنا: ما درباره ویژگی هایی که می تواند بازی کردن را اعتیادآور و زیانبار کند نیاز به تحقیقات مستقلی داریم. این نیاز بویژه با توجه به نوآوری های تکنولوژیک مانند یادگیری ماشین (تنظیم و کشف شیوه‌ها و الگوریتم‌هایی که بر اساس آن‌ها رایانه‌ها و سامانه‌ها توانایی یادگیری و پیشرفت پیدا می‌کنند) و خریدهای داخل بازی (تراکنش های ریز) بیشتر احساس می شود.

میزان آسیب پذیری بازی کنندگان همراه با عوامل محیطی بر شروع، پیشرفت و تکرار آسیب های بازی تاثیر می‌گذارد. باید توجه کرد که بازی ها محصولات غیر استانداردی هستند که برای جلب توجه کاربران و ادامه بازی تا بی نهایت طراحی شده اند.

شرکت ها اغلب بازی ها را طوری طراحی می کنند که به کاربر همیشه و بلافاصله جایزه می دهد و دارای روایت های پیچیده و محیط مجازی سه بعدی است.

تکنولوژی های بازی می تواند رفتار بازی کنندگان را تحت نظر و از آن یاد بگیرد و بر همین اساس محتوای آنها تطبیق پیدا می کند. بازی های موبایلی پولی از ردیابی رفتاربرای تغییر شرایط داخل بازی استفاده می کنند تا کاربران را به پرداخت دائمی پول و ادامه بازی  تشویق کنند.

مطالعات تا کنون بر تعداد لایک های بازی های آنلاین چند نفره (مثلا World of Warcraft) متمرکز بوده است. اما نسل جدید بازی های چند نفره آنلاین دارای میدان جنگ (که معروفترین آنها League of Legends است) و ژانر بتل رویال(بازی های چند نفره ای که در آن آخرین کسی که بتواند زنده بماند برنده است) از آنها پیشی گرفته اند.

محققان باید بار دیگر بررسی کنند که این بازی ها چه تاثیراتی بر کودکان و بزرگسالان دارند. با درک اثرات خطرناک بازی ها، باید مسائل اخلاقی در طراحی بازی ها مد نظر قرار گیرد تا به افرادی که بازی کردن برای آنها به یک مساله تبدیل شده کمک کند.

البته محققان این سازمان تاکید می کنند که همه بازیکن های گیم ها در این گروه قرار نمی گیرند بلکه ۰.۲ تا ۱ درصد آنان دچار این اختلال هستند. پیش‌بینی می‌شود کشورهای جهان از سال ۲۰۲۲ اجرای برنامه‌های پیشگیری و درمان برای این اختلال را آغاز کنند.

مترجم: محسن حدادی
 
مرجع : سیناپرس
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

احساساتی که نشان می‌دهد ضریب هوشی شما بالا است
چگونه مشاوره روانشناسی بگیریم ؟
چطوری در محل کار عذرخواهی کنیم؟
اختلالات شخصیت کلاستر B
نارسایی توجه /بیش فعالی اختلال رفتاری پیچده اما قابل مدیریت
کشف تاثیر استرس محل کار روی تایپ‌ کردن
اضطراب با بدن زنان چه می‌کند؟
روش‌های غلبه بر استرس امتحانات
نشانه های روابط عاشقانه ناکارآمد وسمی کدامست ؟
معنویت در حل مشکلات روانی بیرون‌زاد راهگشاست
تعریف و طبقه بندی کودکان استثنایی
اعلام ضوابط کارورزی، برگزاری کارگاه و دوره‌های توانمندسازی روانشناسی
زبان هیچ استخوانی ندارد اما آنقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند. پس مراقب حرف هایتان باشید.