شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۹۸ / ۱۸:۰۰
کد مطلب: 48420
۰

باور اشتباه بسیاری از مردم جهان در مورد زوال عقل

باور اشتباه بسیاری از مردم جهان در مورد زوال عقل
میگنا: نتایج یک مطالعه جهانی در مورد نگرش‌ افراد نسبت به خطر ابتلا به زوال عقل، همچنین حاکی از آن است که دو سوم از افراد تصور می‌کنند زوال عقل یک تهدید طبیعی ناشی از بالا رفتن سن است و این باور ممکن است افراد را از پیگیری علائم بیماری خود بازدارد.

در این بررسی جدید آمده‌است: اکثریت قابل توجهی از افراد معتقدند که در دوران سالمندی خود به زوال عقل دچار می‌شوند و نمی‌توان برای مقابله با این اختلال اقدام قابل توجهی انجام داد. آمار نشان می‌دهد که به طور متوسط هر سه ثانیه یک نفر در جهان به زوال عقل دچار می‌شود. در آمریکا ۵.۸ میلیون نفر به زوال عقل مبتلا هستند و هر ۶۵ ثانیه یک نفر دیگر به این بیماری دچار می‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهد: در حال حاضر ۵۰ میلیون نفر به این بیماری دچار هستند که تا سال ۲۰۵۰ افزایش سه برابری پیدا کرده و به ۱۵۲ میلیون نفر می‌رسد.

به رغم شیوع این اختلال عصبی پیش‌رونده جامع‌ترین تحقیقات در مورد نگرش به این بیماری نشان می‌دهد در سراسر جهان شناخت و درک ناچیزی در مورد این بیماری حتی در بین متخصصان علوم پزشکی وجود دارد.

این مطالعه که روی ۷۰ هزار نفر در ۱۵۵ کشور جهان انجام گرفته نشان داد: همچنین ۶۲ درصد از متخصصین علوم پزشکی معتقدند زوال عقل یک فرآیند طبیعی مرتبط با افزایش سن است. همچنین با وجود اینکه تشخیص به موقع می‌تواند در جلوگیری از پیشرفت بیماری موثر باشد تنها ۱۶ درصد از افراد تحت بررسی‌های منظم شناختی قرار می‌گیرند.

همچنین در این مطالعه آمده‌ است: نگاه منفی جوامع به اختلال زوال عقل افراد را از مراجعه به متخصص و دریافت کمک‌های پزشکی باز می‌دارد.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، به گفته کارشناسان عدم برخورداری از دانش کافی در مورد زوال عقل فرضیات نادرستی را در مورد تاثیر این بیماری بر افراد و خانواده‌های آنان همچنین نحوه رفتار این بیماران به همراه دارد.
 
مرجع : ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن