جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۵
کد مطلب: 48485
۰

بیماری «اچ ای وی» بیماری شناخته شده و قابل درمان است

بیماری «اچ ای وی» بیماری شناخته شده و قابل درمان است
میگنا: مسعود مردانی عضو کمیته کشوری ایدز و استاد دانشگاه، با بیان اینکه بیماری «اچ ای وی» هم اکنون بیماری شناخته شده‌ای است افزود: این بیماری قابل درمان و کنترل است و با انجام مراقبت های لازم مانند سایر بیماری‌ها فرد می‌تواند با وجود ابتلا به آن، زندگی طبیعی و طول عمر بالا داشته باشد.
 
وی ضمن بیان این مطلب افزود: اگر چه در سایر نقاط کشور نیز مواردی از ابتلا افراد به اچ ای وی گزارش می شود اما حجم بالای بیماریابی در بازه زمانی کوتاه در روستای چنار محمودی از توابع شهرستان لردگان موجب شد تا تیم کارشناسی مجرب در منطقه مستقر و امکانات و تجهیزات به منظور تسریع روند بیماریابی و درمان بیماران با تمام توان بکار گرفته شود.

وی اظهار داشت: بدون شک با اقدام به موقع مسؤولین امر و همکاری مردم منطقه، این عزیزان به‌زودی بر بیماری غلبه و بیماری تحت کنترل قرار خواهد گرفت.

مردانی خاطر نشان کرد: وقتی سطح ویروس به صفر برسد قابل انتقال به افراد دیگر نیست و فرد می‌تواند بدون نگرانی ازدواج کند، فرزنددار شود و تحت نظر پزشک از انتقال ویروس به فرزندش جلوگیری کند.

وی، اولین نکته در خصوص این بیماری را حفظ آرامش و همراهی و همدلی و اتحاد مردم برای جلوگیری از همه گیری بیماری و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی دانست.

این عضو کمیته کشوری ایدز افزود: وقتی همه‌گیری در یک منطقه افزایش یابد نیروهای متخصص از نقاط مختلف بسیج و به کنترل شرایط کمک می‌کنند و مردم چنار محمودی باید بدانند در این رابطه نیز مسؤولین همه تلاششان را برای تحقق حق این عزیزان، یعنی داشتن زندگی سالم به کار خواهند بست.

مردانی با اشاره به اهمیت و جایگاه آموزش در امر پیشگیری و کنترل بیماری‌ها بویژه بیماری‌های واگیر افزود: در این زمینه نیز، در کنار بیمار یابی، درمان بیماران، خدمات مشاوره‌ای و آموزشی در اولویت قرار گرفته است.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
شايد شخصي آنقدر ميل به درك شدن دارد، ميل به دوست داشته شدن ندارد