پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱ آبان ۱۳۹۸ / ۰۷:۰۳
کد مطلب: 48637
۱

بلوغ زودرس کودکان یکی از علل شایع مراجعه به پزشک

بلوغ زودرس کودکان یکی از علل شایع مراجعه به پزشک
میگنا: پرستو رستمی، در آستانه برگزاری دوازدهمین کنگره بیماری های متابولیک و اولین همایش علوم پایه در بیماری های ارثی، گفت: یکی از شایع ترین علل مراجعه به پزشکان فوق تخصص غدد کودکان، بلوغ زودرس است.

وی با عنوان این مطلب که بلوغ زودرس به صورت شروع بلوغ در دختران کمتر از ۸ سال و پسران کمتر از ۹ سال تعریف می شود، افزود: شروع بلوغ در سنین بالاتر، فوق طبیعی است.

دبیر اجرایی دوازدهمین کنگره بیماری های متابولیک و اولین همایش علوم پایه در بیماری های ارثی، گفت: امروزه سن شروع بلوغ به خصوص در دختران سیاه پوست پایین آمده است که علت آن به طور کامل شناخته نشده است.

رستمی با عنوان این مطلب که بلوغ زودرس در دختران شایع تر از پسران است، ادامه داد: در بررسی هایی که توسط پزشک انجام می شود در اکثر موارد علت خاصی برای بلوغ زودرس در دختران شناسایی نمی شود که آن را بلوغ زودرس «ایدیوپاتیک» می نامند. در مقابل بلوغ زودرس در پسران جدی تر است و در اکثر موارد یک علت زمینه ای شناسایی می شود.

این فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان، تاکید کرد: بسیاری از والدین با نگرانی جهت بررسی بلوغ کودک خود که حتی در سن طبیعی رخ داده است، به پزشک مراجعه می کنند و گاهی درخواست درمان نیز دارند، ولی باید متذکر شد که بسیاری از این بلوغ ها به درمان نیازی ندارد و والدین باید به اطمینانی که پزشکان به آنها می دهد، توجه کنند چون درمان بی دلیل برای کودک عوارض خواهد داشت و شروع بلوغ در سن بالاتر از سنین فوق طبیعی است.

وی با عنوان این مطلب که بلوغ زودرس در دختران منجر به کوتاهی قد در بزرگسالی می شود، افزود: در صورت ایجاد بلوغ زودرس، والدین باید جهت بررسی بیشتر به پزشکان فوق تخصص غدد کودکان مراجعه کنند.

دوازدهمین کنگره بیماری های متابولیک و اولین همایش علوم پایه در بیماری های ارثی از ۱۵ تا ۱۷ آبان ۹۸ در بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار می شود.
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
هیچوقت برای تبدیل شدن به کسی که میخواستین باشین دیر نیست... فقط کافیست اولین قدم را بردارید.