جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۹۸ / ۲۲:۰۰
کد مطلب: 48711
۰
این پرسشنامه به شما کمک می کند:

آیا احساسات شما را به سمت یخچال می کشاند؟

آیا احساسات شما را به سمت یخچال می کشاند؟
میگنا: این پرسشنامه که «ارزیابی پرخوری ناشی از احساسات و استرس» نام دارد نخستین بار در سال 2007 منتشر شد و از آن زمان، محققان دیگری در سرتاسر جهان از آن استفاده کرده اند.

سوالات این پرسشنامه دشوار نیستند. از شما پرسیده می شود چگونه با استرس و دیگر مشکلات کنار می آیید؛ آیا از غذا خوردن برای کاهش استرس یا حتی راهی برای پاداش دادن به خود در زمان خوشحالی استفاده می کنید؟ احساس می کنید چقدر بر غذا خوردن خود مسلط هستید؟ همه این سوالات با هدف مشخص کردن رفتارهای تغذیه ای است که معمولا باعث افزایش وزن افراد می شود.

احساساتی که می تواند باعث پرخوری شوند عبارتند از: استرس؛ اندوه؛ خستگی؛ خلق و خوی پایین؛ خشم و احساس نداشتن کنترل روی زندگی. برخی از عوامل خطر در پرخوری عصبی شامل عدم برخورداری از حمایت خانواده و دوستان و احساس ناتوانی در حل مشکلات فردی است.

موافقت کامل با گزاره هایی همچون اینکه وقتی استرس دارید پرخوری می کنید؛ حتی پس از اینکه احساس سیری می کنید باز هم به غذا خوردن ادامه می دهید یا وقتی خسته، عصبانی یا ناراحت هستید دنبال غذا خوردن می روید، نشانه هایی است از اینکه عادات غذاخوردن شما به چیزهایی غیر از گرسنگی ارتباط دارد. تهیه یک جدول غذایی که نشان می دهد وقتی چیزی می خورید چه احساسی دارید شما را قادر می سازد الگوهای تغذیه ای خود را بررسی کنید و ببینید تا چه میزان تحت تاثیر احساسات خود هستید.

اگر مطمئن هستید که احساسات، شما را به سمت یخچال می کشاند برای کاهش وزن به راهکاری عمیق تر از کم کردن میزان کالری مصرفی خود نیاز دارید. اگر قادر نیستید خودتان الگوهای تغذیه ای خود را تغییر دهید مشورت با متخصص تغذیه یا رفتار درمانگران می تواند به شما کمک کند.

با کمک آنها می توانید دریابید که چه عواملی باعث پرخوری عصبی در شما می شود و می توانید راه های غیر خوراکی برای مدیریت استرس خود پیدا کنید.

مترجم: محسن حدادی
 
 
مرجع : سیناپرس
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...