چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۹ آذر ۱۳۹۸ / ۱۴:۳۲
کد مطلب: 48983
۱
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت:

"ایدز" دیگر کشنده و وحشتناک نیست

"ایدز" دیگر کشنده و وحشتناک نیست
میگنا: دکتر محمدمهدی گویا در همایش روز جهانی ایدز که در وزارت بهداشت برگزار شد، با بیان اینکه در سال چهارم برنامه چهارم مقابله با HIV هستیم و در حال تدوین برنامه پنجم هستیم، گفت: در این راستا یک هدف‌گذاری خاص کرده و یکسری تعهدات به دنیا داریم و باید کیفیت اقدامات خود را افزایش دهیم.

گویا یادآور شد: بی‌تردید اقدامات ما منجر به افزایش بیماریابی، ارتقای کیفیت درمان و رضایت‌مندی بیماران، خانواده‌ها و عموم آن‌ها می‌شود.

گویا با بیان اینکه نیازمند یک انقلاب در کیفیت خدمات هستیم، گفت: باید کسی که وارد این سیستم برای خدمات می‌شود، از اخذ خدمات رضایت داشته باشند.

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه در کشور هنوز بیش از ۳۵ هزار بیمار مبتلا شناسایی نشده‌اند، تاکید کرد: باید در این حوزه کار کرده و ضمن شناسایی آنها با یک ارزشیابی دقیق و همه جانبه بیماریابی، تشخیص و درمان را افزایش دهیم. نکته قابل توجه اما آن است که ایدز با پایان خود همچنان فاصله دارد. آگاهی رسانی و آموزش می‌تواند به پیشگیری و شناسایی بیماری کمک کند.

وی با بیان اینکه ادغام خدمات مقابله با ایدز در نظام شبکه یک افتخار برای کشور است، افزود: با این‌کار روند پیشگیری، بیماریابی، تشخیص و درمان ایدز متحول می‌شود. از سال گذشته با سازمان‌های مختلف مانند بهزیستی و سازمان زندان‌ها جلسات مشترکی داشته‌ایم که به موجب آن هشت تیم ارزشیابی تشکیل داده و استان به استان مشغول بررسی روند مقابله با بیماری هستیم و از آنجایی که کشور ما جزو ۲۸ کشوری است که به دنیا قول پیشگیری از ایدز را داده، با جدیت اهداف‌مان را دنبال می‌کنیم.

گویا اعلام کرد: برنامه استراتژیک کشوری ایدز برای ارتقای پیشگیری تهیه شده‌ است. آموزش و اطلاع رسانی هدفمند برای عموم مردم، آموزش و اطلاع‌رسانی برای جمعیت‌های کلیدی و شبکه‌های اجتماعی از جمله این برنامه‌ها است.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد