دوشنبه ۳ مهر ۱۴۰۲ - 25 Sep 2023
تاریخ انتشار :
شنبه ۹ آذر ۱۳۹۸ / ۱۵:۱۳
کد مطلب: 48984
۲
رئیس گروه ارتقای سلامت فرهنگستان علوم پزشکی:

اختلالات روانی در شهرنشینان شایع‌تر از جمعیت روستایی است

اختلالات روانی در شهرنشینان شایع‌تر از جمعیت روستایی است
میگنا: کامران باقری لنکرانی، رئیس گروه ارتقای سلامت فرهنگستان علوم پزشکی کشور، با بیان این مطلب گفت: بانوان به دلیل حساسیت های روحی و عاطفی بیشتر از مردان در معرض آسیب های روانی قرار دارند و اگرچه نسبت به مردان طول عمر بیشتری دارند اما در مقایسه با مردان بیشتر در معرض خطر اختلالات روانی از جمله افسردگی، اضطراب و اختلالات اشتها هستند.

عضو پیوسته فرهنگستان همچنین گفت: کودکانی که از مادران دارای اختلالات روانی به دنیا می آیند بیشتر در معرض اختلالات روانی از جمله افسردگی هستند و احتمال عدم موفقیت تحصیلی در این افراد نیز بیشتر است.

وی افزود: در حال حاضر ۲۵.۹ درصد از بانوان ایرانی از اختلالات افسردگی و اضطراب رنج می برند که با افزایش سن بانوان این اختلالات نیز بیشتر می شوند. باقری لنکرانی همچنین گفت: آخرین مطالعات کشوری نشان می دهد که جمعیت شهر نشین در مقایسه با جمعیت روستایی به دلایل مختلف بیشتر در معرض خطر ابتلا به اختلالات روانی هستند در حالی که نتایج این تحقیقات با آخرین مطالعه سال ۱۳۷۷ تفاوت فاحش دارد.

وی گفت: زنان بار مسئولیت های مرتبط با نقش های همسری، مادری و مراقبت از دیگران را به عهده دارند و علاوه بر این بسیاری از بانوان که در شهرها زندگی می کنند ناچارند برای کسب درآمد علاوه بر کادر در منزل در خارج از منزل نیز فعالیت نمایند و این فشار مضاعف آنها را از نظر جسمی و روحی آسیب پذیر می نماید.

لنکرانی با تاکید بر ضرورت همه جانبه به مداخلات پیشگیرانه و توجه به مشکلات فردی، خانوادگی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی گفت: به اهتمام فرهنگستان علوم پزشکی، هشتمین کنفرانس بین المللی سلامت زنان در روزهای ۱۳ و ۱۴ آذر ماه سال جاری با موضوع ارتقای سلامت روان بانوان، چالش ها و راهکارهای عملی با حضور شخصیت های علمی و دانشگاهی از ایران و چند کشور خارجی در محل فرهنگستان علوم پزشکی برگزار می شود.
 
مرجع : خبرگزاری مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

با این تمرین‌ها از شر آلزایمر خلاص شوید
روانشناسی شاد بودن چیست و چطور شاد باشیم؟
مواجهه درمانی: اصول، کاربردها و مزایا
اهمیت حضور مشفقانه درمانگر در روان‌درمانی
مدیریت مورد در آموزش و پرورش
افکار منفی از کجا می آیند؟ خودگویی چیست ؟
روان‌درد علت خودکشی است!
چطور اعتماد به نفسمان را تقویت کنیم؟
مصرف سیگار یا مواد توسط والدین چه پیامی به فرزندان منتقل می‌کند؟
نظریه دلبستگی جان بالبی
راه‌های کنترل خشم از دیدگاه روانشناسی
چرا اول مردان می‌گویند دوستت دارم؟!
ز باغ رعيت، گر مَلك خورد سيبي / برآرند غلامان، درخت از بيخ