شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۸ / ۱۸:۰۰
کد مطلب: 49154
۲

رئیس نظام روان‌شناسی: فرهنگ مشاوره قبل از ازدواج در کشور باید اجباری شود

رئیس نظام روان‌شناسی: فرهنگ مشاوره قبل از ازدواج در کشور باید اجباری شود
میگنا: دکتر محمد حاتمی رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره در مراسم پایانی دانش‌افزایی مدیران تخصصی مراکز مشاوره ازدواج و خانواده که در روز یکشنبه 23 آذر ماه در شیراز برگزار گردید اظهار داشت: معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان از زمان مسئولیت مهندس تندگویان و خانم کریمی در حوزه ازدواج و خانواده فعال شده است و همکاری خوبی با سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره دارند، سازمان نظام روان‌شناسی یک سازمان ناظر و معیار است و در امور اجرایی دخالت نمی‌کند.


حاتمي افزود: متقاضيان دريافت پروانه مرکز مشاوره ازدواج می‌ توانند از طريق سامانه وزارت ورزش و جوانان ثبت‌نام نماید، تا پروانه و مجوز فعاليت پس از تاييد سازمان نظام صادر گردد.

رئيس سازمان نظام روانشناسي افزود: در خصوص آموزش و توانمندسازی روان‌شناسان و مشاوران با توجه به اينكه ما يك سازمان تخصصي هستيم نظرات مشورتی می‌دهیم و با سایر نهادها نيز به همين صورت همكاري مي نماييم.


حاتمي ابراز اميدواري كرد تا بزودی جلسات و تعاملات مشابه اي با سازمان بهزیستی و قوه قضائیه تشكيل گردد.

رئيس سازمان نظام روانشناسي و مشاوره ضمن اشاره به اهميت حوزه ازدواج و خانواده افزود: بجای سرمایه‌گذاری بر روی مشاوره طلاق، بهتر است مروج فرهنگ مشاوره ازدواج باشيم تا انشاءالله طلاقي در بين زوجين صورت نپذيرد. 

اين استاد روانشناسي گفت: ارائه مشاوره طلاق باید به مراکز تخصصی وزارت ورزش و جوانان سپرده شود و نبايد قوه قضائیه متصدی اینکار باشد زيرا قوه قضائیه مسئول قضاوت است و پيامد ارجاع به مراکز مشاوره طلاق قوه قضائیه، باعث سوگیری و آسيب بيشتر خواهد بود.


وي ادامه داد: در غير اينصورت اهداف قانون تنظیم خانواده میسر نمی‌گردد و در عین حال گزینش افراد بدون پروانه سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره خلاف قانون است که باید اصلاح شود.

حاتمي گفت: مشاوره ازدواج در مراکز باید مبتنی بر فرهنگ اسلامی – ایرانی باشد و مشاوره اي موفق است که مبتني بر مسائل بومي، فرهنگی و اعتقادی مردم باشد كه ما در این مسیر باید آموزش‌های لازم را بدهیم.


رئيس سازمان نظام روانشناسي و مشاوره گفت: پذیرفتنی نیست ارائه مشاوره بدون در نظر گرفتن اعتقادات مردم انجام شود و توصیه ما به مدیران مراکز این است، همکاران خود را آموزش دهید و دقت شود به دین و دیانت مراجعین توجه شود.


حاتمي افزود: ما طرحی را در دست اجرا داریم تا به افرادي پروانه ويژه ازدواج و خانواده بدهیم، كه داراي پروانه تخصصی از سازمان هستند بشرط كه با گذراندن دوره بازآموزی و شرکت در مصاحبه سازمان بتوانند پروانه ويژه ازدواج و خانواده هم دریافت کنند. درآن صورت ما بجای داشتن 300 مرکز می‌توانیم 3 هزار روان‌شناس و مشاور متخصص در این زمینه تربيت كنيم و نیاز کل جامعه را برطرف کنیم.
 

رئيس سازمان نظام روانشناسي در پايان گفت: در 9 ماه گذشته بیش از 400 هزار جلسه مشاوره ازدواج و خانواده داشته‌ایم که این عدد مي بايست به 2 میلیون مشاوره ارتقاء یابد. و  امیدوارم دوره دوم بازآموزی با رویکرد اسلامی – ایرانی تنظیم شود و سازمان در این مسیر آماده هرگونه همکاری است.
مرجع : پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام روان‌شناسی
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
اعتماد به نفس ضرورتاً تضمین کننده موفقیت نیست ولی عدم اعتماد به نفس مطمئناً باعث شکست می‌شود./ آلبرت بندورا