جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۰
کد مطلب: 49480
۴

زن‌های بداخلاق باهوش‌ترند!

هدی بانکی
زن‌های بداخلاق باهوش‌ترند!
میگنا: با ما همراه باشید تا از نتایج مطالعه‌ای برای‌تان بگوییم که دریافته کمی بداخلاق و بدعنق بودن در واقع می‌تواند به نفع‌تان باشد.

چرا بداخلاق بودن شما را باهوش‌تر می‌کند؟
یک پژوهش همه جانبه که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد و New South Wales انجام شده دریافته زنان بداخلاق معمولا باهوش‌ترند. این نتیجه بر اساس این واقعیت است که یک زن وقتی بداخلاق و کج خلق می‌شود نه تنها تصمیم‌های بهتری می‌گیرد بلکه حافظه‌ تند و تیزتری برای به خاطر آوردن جزئیات و اطلاعات انباشته شده در ذهن خود نیز پیدا می‌کند.

بداخلاقی یک جنبه‌ منفی گرایی و بدبینی در ذهن دارد که باعث می‌شود افراد نسبت به پیرامون خود آگاه‌تر شوند. به همین دلیل وقتی یک زن بداخلاق می‌شود، تمرکز بیشتری پیدا می‌کند و در مورد آنچه که می‌بیند منطق شدیدتری پیدا می‌کند و تفکرش در آن لحظه جدی‌تر و دقیق‌تر است.

زن‌های بداخلاق و دمدمی مزاج در شخصیت خود یک خوی منفی مداوم دارند که به آن‌ها اجازه می‌دهد توجه بیشتری به جنبه‌های گوناگون زندگی خود داشته باشند و هوشمندانه‌تر عمل کنند. این مسئله خصوصا زمانی بیشتر جلوه می‌کند که نیاز دارند تصمیم‌های مهمی بگیرند یا به دنبال راه‌حل‌هایی برای مسائل دشوار اجتماعی یا حرفه‌ای هستند، زیرا طبق ویژگی خاص شخصیت خود، به جای اینکه از احساسات و عواطف برای انتخاب و تصمیم گیری استفاده کنند، یک تجزیه و تحلیل سخت و دقیق از شرایط موجود به عمل می‌آورند.


آدم‌های زیادی خوشحال، تصمیم‌های خوبی نمی‌گیرند
در مطالعه‌ انجام شده این مسئله نیز بررسی شد که آدم‌های شاد در مواجهه با موقعیتی که نیاز به یک تصمیم گیری سخت یا ارزیابی دقیق و جدی دارد چگونه واکنش نشان می‌دهند. دانشمندان دریافتند این افراد نیز یک امتیاز دارند: آن‌ها خلاقانه‌تر عمل می‌کنند!

اما جالب است بدانید اگر بیش از اندازه شاد و خوشحال باشند، خلاقیت‌شان دیگر به کارشان نخواهد آمد! زیرا شادی زیاد آن‌ها معمولا آن‌ها را احساساتی‌تر و بی‌دقت‌تر کرده و باعث می‌شود ژرف اندیشی و دقت نداشته باشند؛ بنابراین در نهایت، شادی آن‌ها منجر به یک انتخاب و تصمیم بد خواهد شد که می‌تواند پیامد‌های بد و منفی داشته و در برخی موارد حتی فاجعه به بار آورد.


حالا چه باید بکنید اگر معمولا بداخلاق نیستید؟!
همیشه شنیده‌ایم که می‌گویند آدم‌ها همیشه شاد یا همیشه ناراحت نیستند و زندگی هم لحظات خوشحال کننده دارد و هم موقعیت‌های ناراحت کننده. نوسانات خلقی ما بستگی به حوادث و ماجرا‌های روزمره‌مان نیز دارد که معمولا موقتی هستند.

اما این مطالعه نشان می‌دهد بهتر است زمان‌هایی که با مسئله‌ای روبرو می‌شویم یا مجبوریم تصمیم مهم و دشواری بگیریم، کمی بداخلاق و جدی شویم. منفی گرایی درون ما (درون همه‌ آدم‌ها وجود دارد)، ما را وادار می‌کند روی جزئیات یک موقعیت متمرکز شویم و بررسی کنیم چه چیزی برای‌مان بهترین است و به نفع ماست. به هر حال این یک توصیه است و شما می‌توانید بعد از اینکه راه حل مسئله‌ای را پیدا کردید یا تصمیم مهمی را گرفتید، دوباره به چهره‌ی خندان و خوشحال خود برگردید!


بداخلاقی شاید مفید باشد، اما مضراتی هم دارد
خانم‌های بداخلاق علاوه بر اینکه بهتر تجزیه و تحلیل می‌کنند و قاضی‌های خوبی هستند، مهارت مدیریتی قابل ستایشی نیز دارند که به آن‌ها اجازه می‌دهد تیم‌ها و گروه‌ها را موثرتر مدیریت و رهبری کنند. اما بداخلاقی همیشه هم اینقدر خوب نیست.
بداخلاق و عصبی و زودخشم و تحریک پذیر بودن باعث می‌شود آدم‌ها بیشتر تحت تنش و استرس باشند و حتی دچار اضطراب و افسردگی مزمن شوند. به همین دلیل کارشناسان و دانشمندانی که مطالعه‌ گفته شده را انجام داده‌اند توصیه می‌کنند افراد بداخلاق سعی کنند هیجانات و احساسات خود را تعدیل و کنترل کنند تا این خلق و خوی آن‌ها به کیفیت زندگی‌شان لطمه نزند و به ضررشان تمام نشود.



منبع: brightside
ترجمه: هدی بانکی
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
اعتماد به نفس ضرورتاً تضمین کننده موفقیت نیست ولی عدم اعتماد به نفس مطمئناً باعث شکست می‌شود./ آلبرت بندورا