جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۸
کد مطلب: 49636
۰

منعی برای بارداری زنان مبتلا به سرطان رحم وجود ندارد

منعی برای بارداری زنان مبتلا به سرطان رحم وجود ندارد
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: در حال حاضر بیماران مبتلا به سرطانهای تخمدان، رحم و دهانه رحم در کشور داریم که تحت نظر پزشک باردار شده و درمان های تکمیلی نیز بر روی آنها انجام می شود.
 
مریم سادات حسینی با بیان اینکه بقای عمر زنان مبتلا به این سرطان ها در کشور افزایش یافته، اظهار داشت: سرطان دهانه رحم، از جمله سرطانهای شایع در زنان بوده و در آن سلولهای سرطانی داخل رحم شروع به رشد و تکثیر می کنند و دهانه رحم مدخل ورودی رحم به حساب می آید و جایگاه اتصال رحم به مهبل است.

وی ادامه داد: سرطان دهانه رحم به آرامی رشد می کند، قبل از ظهور سلولهای سرطانی در دهانه رحم بافت رحمی شروع به تغییراتی می کند که به نظر نرمال نمی رسند از طریق آزمایش پاپ اسمیر این سلولها قابل شناسایی هستند. بعد از طی این تغییرات اولیه سلولهای سرطانی شروع به رشدکرده و به صورت عمقی در بافتهای اطراف رشد می کند.

سادات حسینی تصریح کرد: علت ایجاد سرطان دهانه رحم شناخته شده و به راحتی قابل پیشگیری و درمان است، به زنان توصیه می شود حتما معاینه های سالانه در این زمینه را فراموش نکنند.

این متخصص زنان و زایمان یادآور شد، اکنون راهنمای کشوری در مورد درمان سرطان دهانه رحم وجود دارد و در مراکز پزشکی بر اساس این راهنما، بیماران تحت درمان قرار می گیرند و شناسایی سرطان رحم مهم است، زنان  معاینات پزشکی دوره ای را به تعویق نیندازید و خونریزی های شدید را نادیده نگیرند.

سادات حسینی تصریح کرد: داشتن سابقه ابتلا به سرطان تخمدان در یکی از افراد نزدیک خانواده از مهم‌ترین عوامل خطر ابتلا به این بیماری است، وجود سرطان روده بزرگ، رکتوم، سرطان رحم یا سرطان سینه در افراد نزدیک هم احتمال ابتلای فرد به سرطان تخمدان را افزایش می‌دهد.

وی افزود: علت اصلی ابتلا به سرطان رحم نیز هنوز شناخته نشده و عوامل مختلفی مانند برگشت خون قاعدگی به لگن، بلوغ زودرس، مسایل ژنتیکی، رژیم غذایی و شرایط آب و هوایی بستگی دارد، البته اختلال در سیستم ایمنی در برخی از زنان نیز می تواند سبب این سرطان شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: درمان سرطان رحم بسته به شرایط فرد مبتلا دارد و اینکه آیا وی در سن باروری قرار دارد یا نه و درمان این بیماری نیز از مباحث چالش برانگیز در حوزه بیماریهای زنان به شمار می رود.

وی افزود: جراحی های باز، انجام لاپاراسکوپی و درمان دارویی از جمله روشهای درمانی این بیماری بوده و بیمارانی که جراحی می شوند باید تحت نظر پزشک بوده و درمان های مکمل مورد نیاز برای آنها انجام شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
شاید باورتون نشه اما دنیا به کوچک‌ترین خوبی‌های شما نیاز داره، خوب بمونید.