جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۸:۰۲
کد مطلب: 49901
۱

استعداد خاص دانش آموز اوتیستیک در کشیدن نقاشی

استعداد خاص دانش آموز اوتیستیک در کشیدن نقاشی
به گزارش روابط عمومی آموزش وپرورش استثنایی کردستان، نیما کمانگرپور دانش آموز طیف اوتیسم متوسطه حرفه ای دوره دوم مدرسه با نیازهای ویژه بعثت کامیاران است که اوتیسم این توانایی را به او داده تا هر چیزی را که در اطرافش می بیند با کوچکترین جزییات در حافظه اش ثبت و به راحتی و با ظرافتی باور نکردنی آن را روی بوم نقاشی بیاورد.

نیما کمانگر پور 17 ساله نخبه نقاشی با حافظه بسیار قوی است که اختلال وجودیش مانند بسیاری دیگر از مبتلایان به اوتیسم او را به انزوا نکشانده ،بلکه به استعدادی در وجود او مبدل کرده تا خانواده اش داشتن او را تمامی دارایی دنیایی خود بدانند. این دانش آموز با نیاز ویژه تصاویر کامیون و ماشین های سنگین را با جزئی ترین ریزه کاری ها حتی در حد حفظ شماره پلاک آنها به حافظه سپرده و بعد آنها را به صورت کاملاً دقیق و با رعایت تمامی اصول نقاشی از جمله پرسپکتیو، نقش، رنگ و غیره بر روی کاغذ نقاشی می آورد،این توانایی در حالی است که این دانش آموز با نیاز ویژه تاکنون هیچگونه آموزشی ندیده و این کارها را در فضای خانه خودشان انجام می دهد و متاسفانه به خاطر ناتوانی مالی، توانایی و استعدادهای او در گوشه خانه و در میان اعضای کوچک خانواده اش مغفول و پنهان مانده است.


مادر نیما در خصوص استعداد این فرزندش گفت: نیما از کودکی به خودرو ازجمله ماشین های سنگین علاقه خاصی نشان می داد اما از حدود 7 سال پیش ما متوجه شدیم که فرزندمان نقاشی ماشین هایی که از کنارشان رد می شویم را با رعایت جزئیات کاملا و دقیق درحافظه خود ذخیره کرده و همین که مداد و ورقی به دست آورد فوری آن را کاملاً دقیق می کشد.

وی با بیان اینکه استعداد بسیار بالای نیما در استفاده از نرم افزارهای مختلف کامپیوتر باعث شده از سال گذشته طراحی انواع ماشین ها را با نرم افزارهای مختلف آغاز کند افزود :کشیدن هر نوع خودرو به خصوص ماشین های سنگین برایش دارای بالاترین لذت زندگی است که اگر از او گرفته شود و وسایل نقاشی برای او تأمین نشود پرخاشگر می شود.

مادر این دانش آموز با نیاز ویژه ضمن اشاره به حافظه بسیار بالای او به خصوص دربه حافظه سپردن جزئیات، اظهار کرد: نیما در طراحی طبیعت و پورتره انسان هم بسیار توانا است اما کشیدن و به حافظه سپردن خودروها برایش به بالاترین سرگرمی زندگیش تبدیل شده است.

شایان ذکر است اوتیسم اختلالی عصبی رشدی است که ازسن ٢ یا سه سالگی به بعدخود را نشان می دهد ، محور اصلی آن ناتوانی کودک در برقراری ارتباط با سایرین است که به صورت طیفی از شدیدترین علائم متوسط و خفیف به وسیله نقص در واکنش‌های اجتماعی، ارتباطی ، رفتارهای تکراری و محدود مشخص می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی