جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ / ۰۶:۰۲
کد مطلب: 50126
۱

متخصصان روان‌شناسی و علوم اجتماعی پای کار بیایند

متخصصان روان‌شناسی و علوم اجتماعی پای کار بیایند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با مداخلات روانشناختی به موقع و درست باید آسیب های روانی ناشی از کرونا را به حداقل رساند.

مرادی افزود:برای مقابله با مسائل روانی ناشی از بیماری کرونا باید تیم‌های تخصصی و حضور روان شناسان و مشاوران روان جهت ارائه خدمات حمایت‌های روانی- اجتماعی وارد عمل شوند.

او گفت: متخصصان علوم اجتماعی و روان‌شناسی و اعضای هیات علمی دانشگاهها برای مقابله با کرونا و پیامدهای روانی ناشی از آن در جامعه باید پای کار بیایند تا بتوانیم با مداخلات روانشناختی به موقع و درست آسیب های روانشناسی ناشی از کرونا را به حداقل ممکن کاهش دهیم.

او بیان کرد: مسائل روانشناسی کرونا و راهکارهای مقابله با آن در جامعه در ستاد کرونای استان بررسی و منابع و امکانات لازم جهت کاهش عوارض روانی ایجاد شده ناشی از شیوع کرونا فراهم شود.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همکاری صدا و سیما و رسانه ها و ارائه برنامه هایی با محوریت آموزش، اطمینان بخشی و راهنمایی های بهداشتی در تنش زدایی و مقابله با ویروس کرونا و مسائل روانی ناشی از آن بسیار ضروری و مهم است و این آموزشها باید به صورت هدفمند و برنامه ریزی شده صورت گیرد.

او گفت: باید با همکاری روانپزشکان و روانشناسان استان برنامه های مشاوره ای و روانشناسی کاربردی جهت گروه های مختلف جامعه و برای مقابله با مشکلات روحی روانی ایجاد شده و اضطراب، استرس و وسواس ناشی از شیوع کرونا ارائه شود.

او ادامه داد: باید به مسئله تاب آوری در شرایط موجود توجه ویژه شود و راهکارها و آموزش های لازم در این خصوص ارائه شود.
مرادی افزود: در هنگام انجام مداخلات روانشناختی بیماران و خانواده های آنان، کادر درمانی، پرستاران و پزشکان بیمارستانها که در مواجهه با این بیماران قرار دارند در اولویت می باشند.

رضوان مدنی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه بیان کرد:شیوع ویروس کرونا می‌تواند تبعات اجتماعی و روانشناختی بالایی داشته باشد وعدم مداخله به هنگام در این زمینه می‌تواند منجر به ایجاد مشکلات روانشناختی جدی در افراد و خانواده ها شود.

او افزود: سامانه روانشناختی سازمان بهزیستی به منظور ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره از طریق غربالگری سیستماتیک استرس، اضطراب و افسردگی افراد ناشی از ویروس کرونا با استفاده از ظرفیت متخصصان مشاوره سازمان بهزیستی شروع به فعالیت کرده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
از آدمهای حسود؛ متنفر نباشید، دلیل حسادت آنها این است که فکر می کنند شما از آنها بهتر هستید... پائولو کوئلیو