چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۲ فروردين ۱۳۹۹ / ۱۸:۲۱
کد مطلب: 50149
۲

آغوش والدین "معجونی" برای آرامش نوزادان است

آغوش والدین "معجونی" برای آرامش نوزادان است
به گزارش دیلی‌میل، طی این مطالعه دانشمندان با آزمایش بر روی نوزادان ژاپنی چهار ماهه دریافتند هنگامی که این نوزادان توسط والدین‌شان در آغوش گرفته می‌شوند در مقایسه با زمانی که توسط غریبه‌ها به آغوش کشیده می‌شوند، ضربان قلب آنها کندتر است و آرامش بیشتری دارند.

با این حال، محققان به مادران توصیه می‌کنند که بیش از حد سفت کودک خود را بغل نکنند زیرا هنگامی که نوزادان را سفت بغل کنند ضربان قلب آنها سریع‌تر می‌شود. این مطالعه برخی از اولین شواهد را نشان می‌دهد که بغل کردن کودک(بدون فشار دادن بیش از حد او) نقش مهمی در ایجاد پیوند زودهنگام عاطفی بین والدین و فرزندانشان دارد.

پروفسور "ساچین یوشیدا"(Sachine Yoshida) نویسنده اصلی این مطالعه از "دانشگاه توهو" در توکیو ژاپن گفت: ما می‌دانیم که کودکان دوست دارند توسط والدین خود در آغوش گرفته شوند اما آنچه ما را شگفت زده می‌کند این است که چقدر کم در مورد بغل کردن می‌دانستیم.

دانشمندان طی این مطالعه ضربان قلب نوزادان کمتر از یک سال را حین نگه داشتن معمولی، در آغوش گرفتن و در آغوش محکم گرفتن و همچنین ضربان قلب والدین آنها را بررسی کردند. آنها همچنین بررسی کردند که چه اتفاقی در بدن کودک رخ می‌دهد وقتی یک زن غریبه او را بغل می‌کند.

یافته‌ها نشان می‌دهد که فاصله بین ضربان(IBI) نشانه آرامش زمانی بیشتر بود که نوزادان یک آغوش معمولی را از سوی مادر خود دریافت می‌کردند و این فاصله بین ضربان زمانی که توسط پدر و مادرشان در آغوش گرفته می‌شدند، بالاتر نیز می‌رفت و نوزادان آرامش بیشتری پیدا می‌کردند و این در حالی بود که هنگامیکه کودکان توسط غریبه‌ها در آغوش کشیده می‌شدند این گونه نبود.

فاصله بین ضربان(IBI) زمان بین هر ضربان قلب در پستانداران است. افزایش فاصله بین ضربان به معنای آن است که زمان بیشتری بین ضربان وجود دارد، در حالی که زمانی که فاصله بین ضربان کاهش می‌یابد به معنای ضربان قلب سریع‌تر است.

در این مطالعه، فاصله بین ضربان طولانی مدت با آرامش نوزادان مرتبط بود است، در حالی که یک فاصله بین ضربان کوتاه می‌تواند یک شاخص استرس باشد. محققان گزارش دادند که فاصله بین ضربان والدین و نوزادان هر دو در طول آغوش گرفتن افزایش یافته بود و آنها آرامش داشتند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند ، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.