سه شنبه ۴ مهر ۱۴۰۲ - 26 Sep 2023
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۵
کد مطلب: 50477
۲
مدیر گروه روحانیان روان شناس جهادی مطرح کرد؛

استقبال کادر پزشکی و بیماران از گروه جهادی روانشناسان

ویزیت بیماران در چهار بیمارستان تهران
استقبال کادر پزشکی و بیماران از گروه جهادی روانشناسان
حجت الاسلام رضا مهکام، دکترای روانشناسی بالینی در گفتگو با خبرنگار قم فردا با اشاره به فعالیت های این گروه جهادی، اظهار داشت:  وقتی داستان کرونا پیش آمد احساس کردیم که یکی از بزرگترین مشکلات مردم اضطراب و استرسی است که از شنیدن خبر این بیماری به آنها دست می دهد و از طرفی هم به شدت نگران فوت و از دست رفتن اقوامی هستند که مبتلا به کرونا شده اند؛ به همین منظور وارد میدان شدیم و شروع به برنامه ریزی برای فعالیت جهادی کردیم.
 
وی اضافه کرد: در این گروه جهادی چندین تیم از جمله تیم بیمارستان ها، تیم آرامستان، تیم مشاوره تلفنی و تیم پشتیبان فعالیت می کنند.

مدیر گروه روحانیان روان شناس جهادی با اشاره به برگزاری کلاس برای کادر درمانی، گفت:  تیمی هم داریم که دو نفر از اساتید در زمان هایی که پیک کاری کادر درمانی بیمارستان ها پایین است در بیمارستان حاضر می شوند و در قالب کلاس های یک ساعته برای مدیریت استرس و کاهش درد و رنج کادر بیمارستان کلاس هایی را برگزار می کنند.

وی خاطرنشان کرد:  حدود دو هفته است که این برنامه را در تهران گسترش داده ایم و علاوه بر بیمارستان های قم در چهار بیمارستان شهدای تجریش، فیروزکوه،حضرت رسول(ص) و فیروزآبادی تهران هم کارشناسان حضور دارند.

مهکام با اشاره به اینکه در تهران 12نفر روحانی روانشناس حاضر هستند، ادامه داد: در حال حاضر در بیمارستان های تهران تاکنون 86 شیفت به تعداد 334 نفر ساعت فعال هستند که 1350 نفر را تاکنون ویزیت کرده اند.

وی افزود: کادر درمانی و بیماران استقبال بسیار خوبی از حضور کارشناسان روانشناس ما در بیمارستان دارند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

با این تمرین‌ها از شر آلزایمر خلاص شوید
روانشناسی شاد بودن چیست و چطور شاد باشیم؟
مواجهه درمانی: اصول، کاربردها و مزایا
اهمیت حضور مشفقانه درمانگر در روان‌درمانی
مدیریت مورد در آموزش و پرورش
افکار منفی از کجا می آیند؟ خودگویی چیست ؟
روان‌درد علت خودکشی است!
چطور اعتماد به نفسمان را تقویت کنیم؟
مصرف سیگار یا مواد توسط والدین چه پیامی به فرزندان منتقل می‌کند؟
نظریه دلبستگی جان بالبی
راه‌های کنترل خشم از دیدگاه روانشناسی
چرا اول مردان می‌گویند دوستت دارم؟!
هرگز با آدم نادان مجادله نكنيد، تماشاگران ممكن است نتوانند بين شما را تشخيص دهند