شنبه ۱ آبان ۱۴۰۰ - 23 Oct 2021
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۲
کد مطلب: 50686
۰

غذاهایی که چربی اشباع دارند، تمرکزتان را کم می‌کند

تحقیقات جدید حاکی از آن است که تا ساعت‌ها بعد از خوردن غذاهایی که چربی اشباع دارند، توانایی تمرکز انسان کاهش می‌یابد. پژوهشگران در بررسی‌های خود ارتباطی را میان معده و مغز یافته و توصیه می‌کنند از رژیم‌های کم‌چربی استفاده کرده و بهتر است مصرف منابع حیوانی مانند گوشت قرمز، گوشت سفید و موادلبنی را کاهش داد.
 
محققان دریافتند افرادی که غذاهای پرچرب اشباع مصرف می‌کنند عملکرد ضعیفی در فعالیت‌های مغزی از خود نشان می‌دهند و این اثر در مقایسه با غذاهایی که چربی غیراشباع دارند، بسیار قابل‌ملاحظه است.

به گزارش مدیکال‌نیوزتودی،التهاب ایجادشده در مغز به دنبال مصرف چربی‌های اشباع دلیل تأثیر روی فرآیند مغزی و کاهش تمرکز بوده و عملکردهای شناختی مغز را نیز تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. چربی‌های اشباع با بروز التهاب و بروز خستگی مفرط در زنان مبتلا به سرطان هم در ارتباط است. بنابراین محققان توصیه می‌کنند افراد چربی‌های غیراشباع مانند چربی‌های گیاهی را جایگزین چربی‌های اشباع حیوانی کنند.
مرجع : سلامت نیور
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«ازدواج درمانی» چیست و چگونه زندگی مشترک را نجات می‌دهد؟
تفاوت دیسک کمر و سیاتیک: بهترین راه تشخیص و درمان
با همسر ایرادگیر و غرغرو چه رفتاری کنیم؟
در ایران کدام الگوی بینی و چانه، جذاب است؟
به این درخواست‌های همسر خود با قدرت «نه» بگویید!
تاثير وابستگی و دلبستگی دركودكی
چگونه با اختلالات خُلقی ناشی از تغییر فصل کنار بیاییم؟
با این ۲۰ نکته بی‌نظیر خود را جوان نگه دارید!
جوان ۳۰ساله‌ای که پدر ۴۰فرزند است!
به من نگوئید روانی/ چگونه با بیماران روحی رفتار کنیم؟
راه حل پرخوری چیست؟
غلظت کورتیزول در موی سر معیار سنجش استرس
هیچوقت برای تبدیل شدن به کسی که میخواستین باشین دیر نیست... فقط کافیست اولین قدم را بردارید.