جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۷
کد مطلب: 50714
۱

غلبه بر استرس کرونا در سایه حفظ آرامش

مهدی قاسمی  اظهارداشت:‌ اضطراب و استرس در وهله نخست جسم و روان فرد را آزار می دهد و موجب خواهد شد این بیماری بر روابط با دیگران اثرگذار باشد به نحوی که در ادامه ضمن دوری گزیدن از همنوع، از ‌حضور در جامعه و فعالیت های اجتماعی خود را محروم می کند.
 
وی با بیان اینکه ویروس کرونا غیرمنتظره وارد خانه و زندگی مردم شد ولی به سرعت به همگان نشان داد انسان ها در مقابله با انواع بیماری ها بخصوص منتقله خیلی ضعیف هستند،‌ افزود: زمانی که جامعه با بحران و یا بیماری مواجه می شود کودکان و افراد سالخورده همیشه به عنوان قشر مستعد واگیر و یا انتقال دهنده،‌ مورد توجه کادر بهداشتی و درمانی قرار می گیرند و از این رو توجه عاطفی و تکریم این دسته افراد در مواجهه با انواع بیماری ها باید مد نظر قرار گیرد.

قاسمی با بیان اینکه حتی المقدور تا جایی که امکان دارد باید از اضطراب و نگرانی خانواده های دارای بیمار کاست و آنان را به صبوری و آرامش دعوت کرد،‌ ادامه داد: فردی که به بیماری مبتلا شده پیش از روند درمان باید به بهبودی خود امیدوار باشد و نیاز است کادر درمان و اطرافیان آن ضمن دادن امیدواری به التیام، ‌موقعیت و فضای موجود را برای سرعت مداوا فرد بیمار آماده کنند.

این روانشناس بالینی تصریح کرد: این روزها که رسانه ها و فضای مجازی منبع اطلاع رسانی برای دسترسی به آخرین اطلاعات و اخبار قرار گرفته اند، لازم است برای رفع واهمه و هراس بوجود آمده از بیماری کرونا، ضمن توجه به توصیه های بهداشتی، ‌یکدیگر را به اهمیت موضوع و مقابله با هرگونه ضعف در برابر بیماری تشویق کنیم.

وی گفت: اضطراب و ناامیدی منشاء بسیاری از اختلالات شناختی رفتاری است و نه تنها جسم بلکه روان آدمی را آزرده خاطر می کند و از این رو برای غلبه بر آن باید یکدیگر را به آرامش و بردباری دعوت و به مبارزه با بیماری کرونا که چنین روزهایی را رقم زده همت کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
کلمات بیش از آنچه که شما تصور می کنید تاثیر گذارند. همیشه پیش از صحبت کردن فکر کنید.