شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ / ۰۶:۴۸
کد مطلب: 51368
۴

پیشنهاد رییس صداوسیما به وزیر بهداشت برای حضور روان‌شناسان در مقابله با کرونا

پیشنهاد رییس صداوسیما به وزیر بهداشت برای حضور روان‌شناسان در مقابله با کرونا
به گزارش روابط عمومی صداوسیما، عبدالعلی علی عسکری، رئیس صداوسیما در دیدار با وزیر بهداشت بر بالا بردن حساسیت مردم برای رعایت دستورالعمل‌ های بهداشتی تأکید کرد و تغییر سبک زندگی متناسب با پیشگیری از ویروس کرونا را از اولویت های برنامه‌ سازی در این رسانه دانست.

رئیس سازمان صداوسیما و معاونانش با سعید نمکی، وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و معاونان این وزارتخانه در نشستی دیدار و گفت‌وگو کردند.

علی عسکری با قدردانی از تلاش جهادگونه همه جهادگران عرصه سلامت کشور گفت: ما در رسانه ملی، فداکاری همه کادر درمانی کشور را ثبت و ضبط کردیم و از نزدیک شاهد تلاش این عزیزان بودیم.

وی افزود: در این چند ماه سعی کردیم با به نمایش گذاشتن این مجاهدت‌ها، از این جهاد مقدس قدردانی کنیم.

او دفاع مدافعان سلامت را همانند هشت سال دفاع مقدس دانست و متذکر شد: مسئول این پدیده عمومی همه ما هستیم و در این دفاع مردم باید در کنار پیشقراولان نظام سلامت از خود محافظت کرده و با آنها همراهی کنند.
علی عسکری نقش رسانه‌ها را در این دفاع حیاتی دانست و گفت: رسانه ملی از روز اول کنار شما بود و تمام توانمندی خود را به کار گرفت تا پشتوانه‌ای برای اجرای دستورالعمل‌ها و دستورات این وزارت‌خانه باشد.

وی نقش شبکه‌های مختلف رادیو و تلویزیونی در همراهی با سیاست‌های پیشگیرانه را پررنگ دانست و تصریح کرد: تا امروز یک لحظه از این پدیده غافل نبودیم و بخش‌های خبری و شبکه خبر شبکه‌های سیما، صدا و استان‌ها در صف مقدم اطلاع‌رسانی بودند و معاونت برون‌مرزی هم از زاویه‌ای دیگر این مجاهدت‌ها را به نمایش می‌گذاشت.
رئیس صداوسیما با تأکید بر لزوم ایجاد حساسیت میان مردم برای پیشگیری از این ویروس گفت: ما در حالی درگیر موج سوم این بیماری شدیم که شاهد کاهش حساسیت مردم هستیم از این رو باید عوامل ایجاد این کاهش را بررسی کنیم و به سمتی برویم که این حساسیت را برای مقابله با ویروس کرونا ایجاد کنیم.

علی عسکری پیشنهاد داد، کمیته کاری متشکل از کارشناسان وزارت بهداشت و روان‌شناسان خبره و برنامه‌سازان خبره و باتجربه در این زمینه تشکیل شود تا بتوان این حساسیت‌ها را در مردم ایجاد کرد و موجی از بهبود وسلامت در کشور راه‌انداخت.

وی از لزوم بررسی این موضوع در کمیته مشترک سخن گفت و تصریح کرد: این موضوع یکی از مهمترین موضوعاتی است که برنامه‌سازان و رسانه ملی به آن خواهد پرداخت.

رئیس صداوسیما اهمیت توجه به رونق تولید در این برهه را برجسته دانست و بر ناکامی دشمنان برای نمایش کمبود تجهیزات پزشکی و قطع تولید در ایران تأکید کرد.

علی عسکری با اشاره به لزوم تغییر در سبک زندگی در دوران کرونا و پس از کرونا گفت: رسانه ملی در پی تغییر سبک زندگی در دوران کروناست و این سبک باید استمرار پیدا کند تا مردم به شیوه‌های مناسب در زندگی در مقابله با این ویروس دست پیدا کنند.

او خطاب به وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: همگرایی و منش و روش شما موجب شد رسانه ملی به خوبی نقش خود را ایفا کند و حاصلش نمایش فداکاری و استحکام در نظام بهداشت و درمان کشور بود که ما را به یک اتحاد در کشور برای مقابله با این بیماری رساند.

علی عسکری بخش دیگری از این همگرایی را مواسات و کمک‌های مردم دانست و متذکر شد: در زمانی که کشور آمریکا در مقابله با این ویروس به لحاظ تأمین تجهیزات و کمک‌رسانی به سالمندان مشکل پیدا کرد ما در ایران این مرحله را به سلامت گذراندیم.

رئیس صداوسیما توانایی ملت ایران در واکنش سریع به حوادث پیش رو را ستود و متذکر شد: تراز ملت ایران در سطح بالایی است و پدیده کرونا تراز ملت ایران را در مقابله با حوادث بالا برد و امیدواریم افتخار تولید واکسن نیز نصیب ما شود تا در این مسیر چرخه درخشان خدمت‌رسانی به مردم در جمهوری اسلامی تکمیل شود.
وی در پایان با تأکید بر مقاومت ملت ایران گفت: ما در مقابل تحریم‌ها ایستاده‌ایم و مقاومت ما در آینده بیشتر هم خواهد شد و امیدواریم با همراهی پیشقراولان سلامت این مرحله را نیز با موفقیت سپری کنیم.


نمایش مجاهدانه روحیه جهادی کادر درمان
سعید نمکی نیز در این دیدار صداوسیما را یکی از همراه‌ترین یاران صمیمی این وزارتخانه و همکارانش در ایام نفس‌گیر شیوع بیماری کرونا دانست و متذکر شد: همراهی، دلسوزی و وفاقی که میان رسانه ملی و همکاران بهداشت و درمان به وجود آمد، مایه دلگرمی‌کادر درمان کشور شد.

وی با اشاره به تلاش رسانه ملی گفت: رسانه ملی همواره کنار ما بود و ما در فضای اطلاع رسانی هیچگاه تنها نبودیم و آنچه در این مدت گذشت بخشی از وفاق ملی در عرصه سلامت بود که ما را به ادامه این راه امیدوار می‌کند و با قاطعیت می‌گویم یک لحظه هم احساس نکردیم شما در کنار ما نیستید.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی از تلاش‌های انجام شده برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا به عنوان اتفاق حماسی بزرگ یاد کرد و گفت: عاملی که ما را در همه بخش‌های بهداشت و درمان کشور نگه داشته‌است، روحیه جهادی است که از تجربه ذی‌قیمت هشت سال دفاع مقدس برجای مانده است.

وی افزود: روزهای آغازین این پدیده را مانند اولین روزهای جنگ تحمیلی می‌دانم که با کمترین امکانات توانستیم بیماران را بستری کرده و برغم تحریم‌ها و با کمک مؤمنانه مردم بیماری را مهار کنیم.

نمکی متذکر شد: رسانه ملی با بالا بردن آگاهی مردم و پیشنهاد شیوه‌های مؤثر می‌تواند بزرگترین کمک را به کادر درمان کند.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: همان‌طور که در روزهای نخست ورود این ویروس دیدیم، همراهی رسانه ملی عامل مؤثری برای آرامش بخشی به جامعه و انتخاب مسیر درست برای درمان بود و تا امروز این این مسیر را با هم طی کرده‌ایم.

نمکی در پایان با ذکر تلاش‌های صداوسیما در زمینه پیشگیری و درمان این بیماری گفت: آنچه رسانه ملی به عنوان مهم‌ترین اهرم اطلاع‌رسانی در این زمینه به انجام رساند، به یادماندنی خواهد بود و ما توانستیم با اعتماد، شیوه‌های درست زندگی را منطبق بر دستور العمل‌های بهداشتی انتخاب کرده و در مدیریت این بیماری و عدم شیوع آن موفق باشیم.

وزیر بهداشت،  درمان و آموزش پزشکی به عنایت و راهنمایی‌های ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) در این هفت ماه گذشته اشاره و تصریح کرد: پیش از این رابطه بنده حقیر با رهبر معظم انقلاب رابطه مریدی و مرادی بود اما در این مدت رابطه ما به عاشق و معشوق بدل شده است و این مرد بزرگ با عمل و راهنمایی‌ها و گفتارش آنچنان راه را بر حرکت سخت ما تسهیل کرد که واقعاً گفتن و توصیفش بسیار سخت است.

سعید نمکی با تاکید بر نقش بی‌بدیل صداوسیما در اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و سرگرمی و ایجاد نشاط برای مردم گفت: بنده هر حمایتی که بتوانم انجام می‌دهم تا مدیران و برنامه‌سازان صداوسیما با تمام توان برای مردم برنامه‌سازی و آگاهی‌بخشی کنند چون معتقدم شما با این کار کمک حال سلامت جامعه هستید.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم