پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۹ / ۰۶:۱۱
کد مطلب: 51375
۰

معتادان به الکل و مواد مخدر کرونای شدیدتری خواهند داشت

معتادان به الکل و مواد مخدر کرونای شدیدتری خواهند داشت
به گزارش وب دا، دکتر محمدرضا تقوی روز دوشنبه اظهار داشت: افراد دارای اعتیاد به الکل و مواد مخدر در معرض نارسایی های تنفسی و عفونت های بیشتری نسبت به افراد عادی قرار دارند و بر این اساس خطر عوارض و مرگ و میر در آنان به مراتب بیشتر است.

وی افزود: با توجه به قرارگیری در اپیدمی بیماری کووید ۱۹ و نداشتن واکسن و درمان اختصاصی، هیچ راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری، به جز رعایت نکات بهداشتی و مراجعه به موقع به پزشک وجود ندارد.

دکتر تقوی با اشاره به اهمیت ۶ گام کلیدی و موثر در جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا، گفت: دست ندادن، روبوسی نکردن، زدن ماسک، رعایت فاصله بیش از ۲ متر، استراحت در منزل، مراجعه به پزشک و خوردن مایعات گرم جزو مهم ترین اصول پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ است که رعایت آن می تواند از شیوع آنفلوانزا و اپیدمی آن نیز جلوگیری کند.

این پزشک متخصص بیماری های عفونی با بیان اینکه آنفلوانزا هم واکسن و هم درمان دارد، خاطرنشان کرد: استراحت و مصرف فراوان مایعات گرم (سوپی که نیاز به جویدن نداشته باشد) برای بیماران مبتلا به بیماری کووید ۱۹ و آنفلوانزا بسیار مفید و موثر است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استان خراسان شمالی از ۲ ماه پیش گرفتار شرایط قرمز همه‌گیری کرونا شده و تاکنون نتوانسته تغییری در این وضعیت ایجاد کند.

مسوولان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از هرگونه اظهار نظر در خصوص وضعیت استان از نظر شیوع کرونا، تنگناهای حوزه درمان، مناطق پرخطر استان و انتظارات خود از مردم طفره رفته و به ارائه همان آمار کشوری که هر روز از سوی سخنگوی وزارت بهداشت صورت می گیرد، بسنده کرده اند.

استاندار خراسان شمالی، هفته پیش در آخرین نشست ستاد استانی مقابله با کرونا بر ضرورت شناسایی علل بالا بودن ابتلای استان به کووید ۱۹ و تلاش برای کاهش فوتی‌های این بیماری تاکید کرده بود.

محمدعلی شجاعی، خواستار مشخص شدن دقیق ضعف های حوزه پیشگیری و درمان شده بود تا زمینه کاهش آمار مبتلایان و فوتی های ناشی از کرونا در استان فراهم شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
طوری زندگی كن كه اسمت با جسمت زیر خاك نرود