شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۶
کد مطلب: 51746
۱

هوش مصنوعی پردرآمدترین رشته‌ دانشگاهی در ایران

هوش مصنوعی پردرآمدترین رشته‌ دانشگاهی در ایران
نیره زاغری، مدرس دانشگاه آزاد سما، درباره کاربرد هوش مصنوعی در کارآفرینی اظهار کرد: کارافرینی همیشه در ذهن بشر بوده و یک پدیده نوین است و نقش موثری در پیشرفت و توسعه اقتصادی همه جوامع ایفا می‌کند. کارآفرینی در اقتصاد رقابتی یک نقش کلیدی و تضمین حیات و بقاء همه‌ جوامع است، زیرا ما نیازمند نوآوری ابداع در کشور هستیم.
 
او افزود: در ابتدا هوش مصنوعی و روش‌های استدلال انسانی را برای حل مسائل بررسی کرده و یادگیری و توانایی کسب دانش یک فرد  نسبت به مسائل مورد تحلیل قرار می‌گیرد.

زاغری ادامه داد: هوش مصنوعی نوعی هوش ماشینی است، یعنی هوش طبیعی را مقابل هوش انسانی قرار می‌دهیم و می‌توانیم سامانه‌هایی داشته باشیم که واکنش‌های مشابه رفتار‌های هوشمند انسانی مانند درک شرایط پیچیده، شبیه سازی فرایند‌های تفکری، شیوه‌های استدلالی انسان و پاسخ درست به آن‌ها که یادگیری و توانایی کسب دانش و استدلال برای حل مسائل را داشته باشند.

او با اشاره به کاربرد هوش مصنوعی در تمام صنایع بیان کرد: هوش مصنوعی درهمه حوضه‌ها رخنه کرده است مانند حوضه‌های پزشکی، سهام، بورس  و سازما‌ن‌های اطلاعاتی. سامانه هوش مصنوعی در تصمیم گیری‌ها به افراد کمک کرده و شرایط پیچیده را مدیریت می‌کند.

این مدرس گرایش هوش مصنوعی در پاسخ به این سوال که هوش مصنوعی در ایران آینده‌ای دارد یا خیر، گفت: پردرآمد‌ترین و محبوب‌ترین رشته در ایران هوش مصنوعی است، از لحاز کد نویسی و شبکه، این رشته دارای کسب و کارخوبی است. طبق شواهد این رشته به طور میانگین، ماهانه بالای ۱۰ میلیون تومان درآمد دارد.

زاغری در خصوص کاربرد‌های هوش مصنوعی بیان کرد: از هوش مصنوعی در تشخیص پزشکی، خلق معادلات ریاضی، هویت تشخیص چهره، فلسفه، صدا‌ها و حتی در خدمات حقوقی، هوش مصنوعی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هوش مصنوعی دارای قابلیت و عامل‌هایی است به نام «ایجنت» که از بین داده‌هایی که اطراف ما هستند الگو‌ها را شناسایی کرده و براساس فکری که خودش دارد، تصمیم گیری می‌کند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...