چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۰:۴۶
کد مطلب: 52125
۷

تعیین مرز صلاحیت حرفه ای در دستور کار سازمان نظام روانشناسی

تعیین مرز صلاحیت حرفه ای در دستور کار سازمان نظام روانشناسی
دکتر محمد حاتمی رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری با سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: کیفی سازی خدمات روان شناسی و مشاوره پس از دو سال مجاهدت در ساختارسازی و مرجعیت بخشی جایگاه سازمان به یمن تلاش‌های همکاران سازمان با اقتدار جایگاه خود را در نظام سلامت کشور پیدا کرده است و مرجع تمام بخش‌های حاکمیت شده است و اعضاء در جامعه اعتبار بالایی دست یافته اند. این امر به سادگی بدست نیامده است بلکه ما دو سال است شبانه روز کار می کنیم و اعضاء امیدوار شده اند در آینده اتفاقات میمونی برای برای ارتقای رشته رخ خواهد داد.

وی افزود: اکنون زمان کیفی سازی، فرهنگ سازی و اشتغال یابی است. یکی از راه‌های آن انعقاد تفاهم نامه با نهادها و سازمان ها و استفاده از ظرفیت آنها برای اهداف ذکر شده است. اعتبارسازی آزمونهای روانی و پروتکل های روانی یکی از این کارها است. چون آزمون ها و پروتکل ها از حالت آکادمیک خارج شده بلکه بازاری شده است. لذا با موسسه علوم شناختی در اعتبارسازی آزمونها همکاری می کنیم.

در این مراسم رئیس ستاد علوم شناختی اظهار داشت: ماحصل این تفاهم نامه آموزش توانمند سازی، آزمونهای شناختی برای تمام روان شناسان و مشاوران، همکاری و تعامل با ستاد و نظام و تشکیل کارگروه مشترک برای دوران پسا کرونا ضرورت دارد.

دکتر کمال خرازی گفت: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره با انسجام و قوامی که بدست آورده است با همکاری ستاد علوم شناختی می تواند گام‌های بلندی در ارتقای سلامت روان، مدیریت هیجانات منفی ناشی از کرونا.

دکتر نیلی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی با استقبال از همکاری های دوجانبه از حمایت ستاد از برنامه های سازمان خبر داد و مقرر شد کارگروه‌های در این باره تشکیل شود.
مرجع : روابط عمومی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی