پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۸:۱۹
کد مطلب: 52283
۱

واکسیناسیون سراسری علیه کرونا در ایران آغاز شد+عکس

واکسیناسیون سراسری علیه کرونا در ایران آغاز شد+عکس
برنامه واکسیناسیون کرونا امروز صبح - سه شنبه ۲۱ بهمن ماه ۹۹ - با حضور وزیر بهداشت در تالار بیمارستان امام خمینی (ره) تهران و همچنین استان‌های دیگر و به صورت ویدیو کنفرانسی با دستور رییس جمهور آغاز شد.
 
طبق اعلام مقامات وزارت بهداشت، آغاز واکسیناسیون در ایران با محموله واکسن روسی کرونا که چند روز گذشته بخشی از آن وارد کشور شده است، با اولویت بخش‌های ICU بیمارستان‌های ریفرال امروز شروع شد.

دکتر کیانوش جهانپور - رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت به ایسنا گفت: واکسیناسیون کادر ICU در ۶۳۵ بیمارستان کشور از امروز آغاز می شود و در تهران نیز امروز واکسن به ۲۵ نفر تزریق می‌شود.

پارسا نمکی - فرزند وزیر بهداشت نیز اولین نفر تزریق کننده واکسن کووید-۱۹ است.
 
دکتر فتاح قاضی - متخصص بیهوشی و رئیس بخش ای سی یو مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دومین تزریق کننده بود.

تلاش وزیر بهداشت برای بوسیدن دست یکی از اعضای کادر درمان
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پس از تزریق واکسن روسی کرونا به دکتر فتاح قاضی، فوق تخصص مراقبت های ویژه بیمارستان امام خمینی(ره) تهران یکی از دریافت‌کنندگان واکسن کرونا سعی کرد بوسه ای به دست او بزند.
 

 

سومین نفر نیز سارا گودرزی - پرستار بخش ای سی یو مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) است.
چهارمین نفر سید جمیل حسینی - پرستار ای سی یو مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)است.


پس از تزریق واکسن بر روی فرزند وزیر بهداشت، رییس جمهور نیز ضمن تبریک آغاز واکسیناسیون از نمکی خواست که فرزندش با قرار گرفتن در پشت میکروفن با وی صحبت کند.

نمکی نیز گفت که اگر اجازه بدهید چند لحظه‌ای پس از تزریق بنشیند که رییس جمهور گفت: "هر چه جزو مقررات هست همان را انجام دهید."

 
پس از قرار  گرفتن پارسا نمکی در پشت میکروفن و عرض سلام و احترام به رییس جمهور، روحانی از احساس وی درباره اینکه به عنوان فرزند وزیر بهداشت نفر اول تزریق کننده واکسن است، پرسید. پارسا نمکی نیز گفت: با توجه به زحماتی که کادر درمان و بهداشت در این مدت کشیدند و ما از نزدیک از طریق پدر شاهد بودیم که چه فشارها و سختی‌هایی را تحمل کردند،  بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه وظیفه‌ای در قبال این عزیزان داشتم و آن این بود که این دین را ادا کنم که اگر کوچکترین مطلبی در اعتمادبخشی در این مطلب هست، دینی به گردنمان نماند.

روحانی از پارسا نمکی پرسید که این اقدام پیشنهاد پدرش بوده یا خود وی، که پارسا نمکی گفت: پدر خودشان از اول تمایل داشتند خودشان واکسیناسیون را انجام دهند اما من خودم اصرار و درخواست کردم که من انجام دهم و قطعا اگر این واکسن موردی داشت اجازه نمی دادند بنده انجام دهم.

رییس جمهور نیز از همه پزشکان و مدافعان سلامت تشکر و قدردانی کرد.

وزیر بهداشت نیز از پیگیری‌های رییس جمهور چه برای تولید داخل و چه واردات واکسن کرونا سپاسگزاری و ابراز امیدواری کرد که در کنار هم بتوانیم برای غلبه بر همه جنبه‌های این ویروس گام‌های موثرتری را برداریم.

ادامه واکسیناسیون علیه کرونا در کشور بر اساس اولویت‌بندی که از قبل در سند واکسیناسیون مورد تایید در ستاد ملی مشخص شده، در جریان خواهد بود.

گفتنی است ایران سه مسیر را جهت واکسیناسیون جمعیت کشور علیه کووید-۱۹ دنبال می‌کند؛ تولید داخلی واکسن کرونا با توان دانشمندان ایرانی، تولید مشترک آن از طریق انتقال دانش فنی و همچنین واردات.

وزارت بهداشت بارها اعلام کرده است که تا زمان آماده شدن واکسن ایرانی کرونا که طبق گمانه‌زنی‌ها تا بهار سال آینده به سرانجام می‌رسد، واردات واکسن از منابع معتبر و ایمن در دستور کار است. این منابع نیز به گفته وزیر بهداشت عمدتا از منبع اروپایی آسترازنیکا، دو کمپانی در هند، یک کمپانی در چین و یک کمپانی در روسیه خواهد بود.
 

 
وزیر بهداشت: پسرم واکسن زد تا بگوید خون‌مان سرخ‌تر از دیگران نیست
خبرهای خوش‌تری در راه است


دکتر سعید نمکی در مراسم آغاز واکسیناسیون کووید۱۹ در کشور ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: آقای رییس جمهور خوشبختانه با حمایت های مستمر و بی دریغ شما، همکارانمان در وزارت خارجه، وزارت راه و سازمان برنامه و بودجه امروز مفتخریم قولی که به ملت ایران دادیم که قبل از ۲۲ بهمن‌ماه واکسیناسیون را شروع کنیم این قول را امروز اجرایی کنیم.

وزیر بهداشت گفت: واکسیناسیون علیه کووید۱۹ در ۶۳۵ بیمارستان دولتی، خصوصی، خیریه و... برای اولین بار و اولین گروه برای پرسنل درگیر در کرونا و کووید ۱۹ انجام می شود. واکسیناسیون برای همکارانی اعم از پزشک، پرستار و پرسنل خدماتی ای سی یو انجام می شود.

وی گفت: اما در بین این عزیزان، جوانی است که پزشک نیست، بلکه دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف است و از بچه های نخبه تک رقمی کشور در کارشناسی ارشد است و آمده بگوید خونمان سرخ تر از دیگران نیست و همه ما فدای ملت ایرانیم؛ آمده بگوید اینکه پدرم قول داد که اولین‌کسی که واکسن را می زند از اعضای خانواده ام خواهد بود، حالا عمل کرده و این فرد کسی نیست جز فرزند وزیر بهداشت کشور.
 

 
نمکی ادامه داد: این اثبات این ادعاست که همه ما جان و مال و آبرو و همه وجودمان را آوردیم تا برای ضعیف ترین مردم این کشور و در دورترین نقاط این سرزمین نثار کنیم. نمکی گفت: ان‌شاءلله با جدیت فراوان در آینده نزدیک از منابع موثق دیگری هم واکسن وارد کشور خواهد شد و ما تا اواخر بهمن ماه موارد تازه ای را از منابع بسیار مطمئن وارد می کنیم و واکسیناسیون را برای سایر گروه های آسیب پذیر همگام با پرسنل بهداشت و درمان که مدافعین خط مقدم این جبهه بودند، آغاز می کنیم.

وی گفت: افراد بالای ۶۵ سال و افراد دارای بیماری زمینه ای و... تا به تدریج به ۷۰ درصد از پوشش واکسیناسیون کشوری دست یابیم. در مورد واکسن داخلی هم همه چیز به خوبی پیش می رود و امیدواریم در بهار آینده بتوانیم واکسن ملی را برای تزریق آماده داشته باشیم.  

نمکی در ایین اغاز واکسیناسیون کرونا، افزود: جمهوری اسلامی ایران علی‌رغم فشارهای گسترده بین المللی با دست‌های بسته در اقیانوس بلای کرونا شنا کرد. روزگاری که همه مرزها را بر ما بسته بودند، سنگین‌ترین تحریم‌ها را علیه ما روا داشتند و مردم ما را از کمترین ها محروم کردند، اما با لطف خداوند و با وفاق ملی و همدلی روز افزون توانستیم در مدتی بسیار کوتاه و با رشادت، شجاعت و وفاقی که در کادر سلامت شکل گرفت و به خصوص در روزهای اول با کمترین امکانات از این بلا عبور کنیم.
 
وی افزود: به روح بلند همه شهدای مدافع سلامت درود می فرستم و آرزوی تندرستی برای سایر مدافعان سلامت دارم.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
تا حالا هيچ آدم قوى اى كه گذشته آسونى داشته باشه نديدم .