يکشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - 18 Apr 2021
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۳
کد مطلب: 52469
۲

چرا نباید شمع کیک تولد را فوت کنیم؟

چرا نباید شمع کیک تولد را فوت کنیم؟
پژوهشی جدید نشان می‌دهد کیک تولد، به ویژه قسمت بیرونی آن به دلیل ساده‌ای تعداد زیادی باکتری دارد.
 
بنا به گزارش سایت بهداشتی "وب‌طب" تیمی از محققین دانشگاه کلیمسون ایالت کارولینای جنوبی، دریافتند که فوت کردن شمع کیک تولد باعث میشود که بخش خارجی آن پر از باکتری شود.

آنها می‌گویند آب دهان ناشی از فوت کردن روی شمع‌های کیک، تعداد باکتری‌های سطح کیک را تا ۱۴ بار افزایش می‌دهد.

پژوهشگران این آزمایش را به منظور بررسی سلامت غذایی انجام دادند، آنها سطح خارجی کیک را با خامه زده شده پوشاندند و روی آن چند عدد شمع قرار دادند.

قبل از فوت کردن شمع‌ها پژوهشگران یک پیتزا خوردند و سپس به کیک فوت کردند و نمونه‌های مختلف کیک را بررسی کردند.

آنها دریافتند که دمیدن به شمع موجود در کیک باعث رشد ۱۴ درصدی باکتری‌ها میشود و در برخی مواقع این سرعت به ۱۲۰ بار می‌رسد.

البته دانشمندان تأکید کردند که این پژوهش به این معنا نیست که جشن تولد نگیرید، بلکه از شما می‌خواهد تا بدانید که دمیدن روی کیک هم می‌تواند باعث رشد باکتری‌ها شود، با این حال فوت کردن شمع کیک بیشتر وقت‌ها خطرناک نیست و آسیبی نمی‌رساند.
 
مرجع : تابناک
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

بکش، اما تحقیر نکن / خرده‌پرخاشگری چیست؟
"شیوه فرزندپروری"؛ پیش‌بینی‌کننده آمادگی به اعتیاد نوجوانان
فرمول جادویی تقویت سیستم ایمنی: ورزش، تغذیه و خواب
پایان دادن به نگرانی‌ها و به دست آوردن کنترل زندگی
روزه‌داری باعث از بین رفتن سلول‌های معیوب و سرطانی می شود
پیامدهای رابطه با زن یا مرد متأهل
شوهرم به زن دیگری فکر می کند!
۱۴ عادت منفی برای زبان بدن که باید همین امروز کنار بگذارید
نگاهی به عملکرد جلسات مشاوره پیش از طلاق
دلایل بروز اختلال پرخوری در زنان
افسردگی پنهان؛ کرونا با روان ما چه کرد؟!
مراحل تحول روانی از دیدگاه پیاژه
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی