جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۷:۵۶
کد مطلب: 52487
۰

ارائه مشاوره روانشناسی به خانواده‌های متوفیان کرونایی در خوزستان

ارائه مشاوره روانشناسی به خانواده‌های متوفیان کرونایی در خوزستان
مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت : در بحران جهانی بیماری کووید ۱۹ متاسفانه افراد بسیاری عزیزان خود را از دست داده اند که در این صورت نیاز به مداخله درمانی در سوگ وجود دارد.

دکتر رضا دواساز ایرانی افزود : مشاوره سوگ می‌تواند به عنوان اقدام پیشگیرانه و مداخله زود هنگام برای این سوگواران، انجام گیرد. با توجه به فاصله‌گذاری اجتماعی، امکان برگزاری مراسم معمول سوگواری و جمع شدن افراد در آیین ترحیم و رفت و آمد دوستان و نزدیکان از بین رفته و همه این شرایط زمینه ساز افزایش بروز سوگ پیچیده و تبعات آن خواهد شد.

دواساز گفت: کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت، به محض بروز فوت ناشی از بیماری کووید ۱۹ با خانواده فرد تماس گرفته و ارزیابی روانشناختی را انجام می‌دهند، و درصورتی که اعضای خانواده نیاز به مداخله داشته باشند به مرکز دعوت شده و در سه تا پنج جلسه، مشاوره روانشناسی را دریافت می‌کنند.

وی به اجرای برنامه مشاوره تلفنی ویژه افرادی که به دلیل مثبت شدن کرونا در قرنطینه خانگی به سر می‌برند اشاره کرد و افزود: تماس با خانواده متوفی توسط روانشناسان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت به صورت تلفنی برای همدلی و دعوت به مشاوره انجام می‌پذیرد.

دواساز گفت : محتوای این مشاوره ها در زمینه موضوعات روانشناسی مانند مدیریت استرس، کنترل خشم، و راهنمایی برای سبک زندگی جدید در دوران قرنطینه و یادآوری رعایت مسایل بهداشتی به عنوان یک مسوولیت فردی و اجتماعی است.

مراکز خدمات جامع سلامت به صورت مشاوره تلفنی و یا حضوری با کلیه خانوار‌های زیرپوشش در خصوص مدیریت کاهش اضطراب و نحوه برخورد مناسب مشاوره می‌دهند.

وی گفت: برنامه ملی مشاوره تلفنی روان شناختی ۴۰۳۰ با هدف ایجاد بستر مناسب برای آموزش و اطلاع رسانی در حوزه مدیریت بحران ناشی از ویروس کرونا، شنیدن نظرات، درخواست‌ها، پیشنهاد‌ها و رفع دغدغه مردم در حوزه سلامت روان راه‌اندازی شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
صعود به اورست 13 روز به طول مي انجامد، اما سقوط از آن فقط « 8 ثانيه ». ساختن روابط مدتها به طول مي انجامد اما از بين رفتن آن فقط در چند ثانيه!