پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ / ۱۸:۳۰
کد مطلب: 52900
۱

ایده‌های روانشناسی صاحب شتابدهنده شدند

ایده‌های روانشناسی صاحب شتابدهنده شدند
عباس زارعی ‌هنزکی امروز در مراسم بازدید معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور از پارک علم وفناوی دانشگاه تهران در جمع خبرنگاران گفت:  امروز پروژه‌هایی که از سال‌های گذشته شروع به کار کردند و به نتیجه رسیدند و در حال اجرا هستند، با حضور هیأتی از دانشگاه تهران مورد ارزیابی قرار می‌گیرند تا طرح‌هایی که نیاز به حمایت دارند تعیین شوند و از این طریق اتفاقات نوینی در این حوزه رخ دهد.
 
وی با اشاره به راه‌اندازی مراکز نوآوری در شبکه فناوری دانشگاه تهران، اظهار کرد: برخی از این مراکز همچون مرکز نوآوری شهید نوروزی(اینترنت اشیاء) و مرکز نوآوری روانشناسی و مرکز نوآوری جغرافیا افتتاح می‌شود.

زارعی بازدید از پروژه‌های "شهر دانش" را از دیگر برنامه‌های بازدید معاون علمی‌وفناوری رییس‌جمهور نام برد و ادامه داد: در این بازدیدها امیدواریم حمایت‌های لازم صورت بگیرد. 


پارک‌ها مستقل از مناطق آزاد باشند
وی با اشاره به شعار سال؛ "تولید؛ پشتیبانی، مانع‌زدایی‌ها" و با تاکید بر ضرورت مانع‌زدایی برای تولید، خاطر نشان کرد: پارک‌های علم و فناوری مشمول قوانین مناطق آزاد هستند، به این معنا که پارک‌های علم و فناوری به مراکزی متصل شدند که هر تغییراتی که در آنها صورت بگیرد، در پارک‌های علم و فناوری مشکلاتی ایجاد می‌کند. از این رو باید مستقل از این مناطق باشیم.

وی حمایت از شرکتهای کوچک را از دیگر ضروریات مانع زدایی دانست و گفت: این حمایت‌ها باید به گونه‌ای باشد که چالش‌های جدیدی برای آنها ایجاد نشود.

رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: ما در این راستا با ایجاد کریدوری در پارک راهکارهای مانع‌زدایی را در راستای تولید و توانمندسازی آنها ارائه خواهیم کرد.

وی با اشاره به افتتاح مرکز نوآوری اینترنت اشیاء، گفت: در این مرکز نوآوری حدود ۱۰ استارت‌آپ جذب می‌شوند. همچنین در مرکز نوآوری روانشناسی که امروز افتتاح می‌شود، یک شتابدهنده تخصصی در این حوزه ایجاد شده است تا با جذب حدود ۱۰ استارت‌آپ از ایده‌های این حوزه حمایت شود.
 
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "