چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۹
کد مطلب: 52924
۲

برنامه‌ خواب نامنظم باعث بروز افسردگی می‌شود!

برنامه‌ خواب نامنظم باعث بروز افسردگی می‌شود!
افرادی که زمان بیدار شدن آن‌ها روزانه متفاوت است و همچنین افرادی که تا دیروقت شب بیدار می‌مانند و یا صبح خیلی زود و با کمبود خواب بیدار می‌شوند، معمولاً دچار اختلالاتی در روزهای بعد خواهند بود.

مطالعه‌ای که دانشمندان دانشگاه میشیگان انجام داده‌اند، بر اساس داده‌هایی است که به‌طور مستقیم با اندازه‌گیری خواب و وضعیت مود ۲،۱۰۰ پزشک در طول یک سال به‌دست آمده است. نتایج این مطالعه در مجله‌ npj Digital Medicine منتشر شده است.

دانشجویان پزشکی پس از پایان تحصیل وارد دوره‌ای از کار می‌شوند که کار شدید روزانه و برنامه‌ی نامنظم کاری دارند و نمونه‌های مناسبی برای بررسی اثر خواب نامنظم بر روی مود هستند. در این مطالعه، خواب این پزشکان و همچنین دیگر فعالیت‌های آنان به دقت رصد شده است و از آنان خواسته شده است تا مود خود را به‌صورت مرتب گزارش کنند.

بررسی‌ها نشان داده است که پزشکان دارای خواب نامنظم با احتمال بالاتری علائم افسردگی را در پرسشنامه‌های ارائه شده مطرح کرده‌اند. آن‌ها همچنین وضعیت مود نامناسب‌تری نسبت به دیگر افراد داشته‌اند. افرادی که شب‌ها دیرتر خوابیده‌اند و یا به‌طور کل شب‌ها کم خوابیده‌اند نیز وضعیت مشابهی داشته‌اند. بنابراین یافته‌های این مطالعه به شواهد موجود در مورد ارتباط خواب، مود و افسردگی در بلند مدت اضافه می‌شود.

دکتر «یو فنگ» به‌عنوان نویسنده‌ اول مقاله‌ این تیم تحقیقاتی، می‌گوید: «تکنولوژی‌های پوشیدنی پیشرفته‌ای که ما در این مطالعه استفاده کرده‌ایم، اجازه داده‌اند تا عوامل رفتاری و روانی مرتبط با سلامت روانی افراد شامل خواب را در مقیاس بزرگ‌تر و با دقت بیشتر ثبت کنیم و به این ترتیب، راه برای مطالعات گسترده‌تر فراهم شده است. این مطالعه نه تنها به افراد کمک می‌کند تا عادات خوابشان را بهتر مدیریت کنند، بلکه به ادارات و موسسات نیز گوشزد می‌کند تا برنامه‌های بهتری برای کارمندان خود در نظر بگیرند تا بتوانند بیشترین بهره را از آنان ببرند.»

البته محققین اذعان دارند که در این مطالعه متوسط سن افراد تحت بررسی ۲۷ سال بوده است که نمی‌توانند نمایندگان ایده‌آلی برای کل جمعیت باشند، ولی می‌توان در آینده این آزمایش را بر روی گروه بزرگ‌تر و متنوع‌تری انجام داد تا آن موقع بتوان به‌طور قطعی در این زمینه نظر داد.

 
مترجم: امید محمدی
مجله علمی ایلیاد
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
صعود به اورست 13 روز به طول مي انجامد، اما سقوط از آن فقط « 8 ثانيه ». ساختن روابط مدتها به طول مي انجامد اما از بين رفتن آن فقط در چند ثانيه!