جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۶
کد مطلب: 52945
۰

کووید-۱۹ خطر افسردگی و زوال عقل را افزایش می دهد

کووید-۱۹ خطر افسردگی و زوال عقل را افزایش می دهد
متخصصان انگلیسی در بررسی های اخیر خود دریافتند افرادی که در شش ماه گذشته به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده بودند بیشتر در معرض افسردگی، زوال عقل، روان پریشی و سکته مغزی قرار داشتند.

همچنین یک سوم از افرادی با سابقه ابتلا به این بیماری، دچار مشکلات روانی یا عصبی شده یا علائم بیماری در آنان عود کرده است.

به گفته محققان، افرادی که به دلیل ابتلا به بیماری کووید-۱۹ روانه بیمارستان یا بخش مراقبت ویژه شده اند، بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

پزشکان تاکید کردند: ارتباط بین خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و بروز علائم افسردگی و زوال عقلی می تواند ناشی از تاثیر استرس و تاثیر غیرمستقیم این بیماری بر مغز باشد.

متخصصان انگلیسی به بررسی سوابق پزشکی الکترونیکی بیش از ۵۰۰ هزار بیمار در ایالات متحده پرداخته و احتمال ابتلای آنان به یکی از ۱۴ بیماری عصبی و روانی را مورد مطالعه قرار دادند.

خونریزی مغزی، سکته مغزی، پارکینسون، سندروم گیلن باره، زوال عقل، روان پریشی، اختلال روانی، اختلال اضطراب از جمله این اختلالات عصبی بودند.

آنها توضیح دادند که اضطراب و اختلالات خلقی شایعترین عارضه تشخیص داده شده در بین مبتلایان به کووید-۱۹ است و احتمالا به دلیل استرس ناشی از تجربه بیماری بسیار شدید یا بستری شدن در بیمارستان رخ می دهد.

همچنین بیماریهایی همچون سکته مغزی و زوال عقل بیشتر ناشی از تاثیرات بیولوژیکی ویروس یا به طور کلی واکنش بدن به بیماری است.

به گزارش بی بی سی، همچنین به گفته محققان، بیماری کووید-۱۹ با احتمال خطر ابتلا به بیماری پارکینسون و سندروم گیلن باره ارتباطی ندارد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن