جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۵
کد مطلب: 53152
۱

کدام بیماران قلبی می‌توانند روزه بگیرند؟

کدام بیماران قلبی می‌توانند روزه بگیرند؟
دکتر محمد سپه دوست متخصص قلب وعروق و فوق تخصص اکو کاردیوگرافی با اشاره به اینکه بیماران قلبی در دو گروه قرار می گیرند که یک گروه می توانند روزه بگیرند اما روزه داری برای گروه دیگر مضر است.

وی افزود: گروه اول این بیماران دارو مصرف می کنند اما وضعیت پایدار دارند.این افراد می توانند با رعایت رژیم غذایی و مصرف دارو روزه بگیرند .ضمن اینکه پرخوری هم در ماه مبارک رمضان حذف می شود.اما گروه دوم بیماران قلبی حالت پایداری ندارند و مجبورند در طی شبانه روز چندین دفعه دارومصرف کنند. بیمارانی که به تازگی عمل قلب داشته اند، فشار خون خیلی بالا دارند و مجبورند روزی چندمرتبه دارو بگیرند و افرادی که نارسایی قلبی دارند و باید داروهای ادرار آور مصرف کنند در این گروه جای وی گیرند.

متخصص قلب وعروق کشورمان تاکید کرد: اصولا بیماران باید قبل از شروع ماه رمضا با پزشکشان مشورت کنند و اگر بیماری در شرایط حاد نباشد می تواند داروی خود را در وعده های افطار و سحر مصرف کرده و روزه بگیرد.

سپه دوست با تاکید بر کاهش وزن و رعایت رژیم غذایی درست و نکشیدن سیگار گفت: سه مولفه مذکور به صورت خود به خودی در ماه رمضان اتفاق می‌افتد. فردی که یک وعده غذایی را حذف می کند به شرطی که به مقدار لازم غذا بخورد؛ می تواند از وزن خود بکاهد اگرچه برخی هم هستند که با مصرف بی رویه غذا در ماه رمضان دچار افزایش وزن می شوند. اگر فردی رژیم غذایی خوبی داشته باشد می تواند به کاهش کلسترول و LDL خون خود کمک کند، وزن خود را کاهش دهد و سیگار را ترک کند. مصرف کم نمک در این ایام هم می‌تواند به کاهش فشار خون فرد کمک کند.

وی تاکید کرد: بیمارانی که نیاز به مصرف داروهای ادرارآور نداشته باشند می‌توانند روزه بگیرند. این بیماران می توانند از قرص های جدید ضد فشارخون در یک یا دو وعده استفاده کنند و در صورت پایدار بودن وضعیت قلبی، روزه گیری مشکلی ندارد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
قلب فقط کارش خونرسانی نیست؛ رزق و روزیتون رو هم میرسونه! خوش قلب باشید