شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ / ۲۳:۵۱
کد مطلب: 53510
۳

نوزاد متولد کدام فصل باهوش‌تر است؟

نوزاد متولد کدام فصل باهوش‌تر است؟
بسیاری از افراد عقیده دارند که ماه تولد می‌تواند ویژگی‌های رفتاری یک فرد را تشکیل دهد یا حداقل تاثیر بسیار زیادی روی او بگذارد. اکنون تحقیقات گسترده‌ای در این باره انجام شده که نشان می‌دهد کودکان متولد زمستان معمولا درشت‌تر هستند و پوست روشنی دارند و از کودکان متولد تابستان باهوش‌ترند. این امر موجب شد که برای یک تحقیق در دانشگاه هالیوود، ۲۱۰۰۰ دختر و پسر از سراسر جهان جمع شوند که این افراد از لحاظ وزن، قد، سایز سر و توانایی ذهنی و ماه تولد کاملا با هم فرق داشتند.
 
محققان علاوه بر ماه تولد به این موضوع اشاره کردند که رژیم غذایی مادر در دوران بارداری، هورمون‌ها، دمای بدن و قرارگرفتن در معرض آفتاب یا ویروس‌ها و عفونت‌ها به‌شدت در شخصیت کودکان تاثیرگذار خواهد بود و با توجه به همین فاکتورها محققان دریافتند که کودکانی که در فصل بهار و زمستان متولد شده‌اند رشد حرکتی سریع‌تری نسبت به سایر کودکان در فصل‌های تابستان و پاییز دارند برای همین هوش بالاتری دارند.

در این مطالعه کودکانی که متولد ماه‌های بهار و زمستان بودند، قدبلندتر، وزن بیشتر و دور سر بیشتری در سن هفت سالگی داشتند. همچنین نمرات آنها در دوران مدرسه بالاتر بود. کودکان متولد فصل بهار و زمستان در سن هفت سالگی حدودا ۲۱۰ گرم از دیگر همسن و سالان خود سنگین‌تر و ۰.۱۹ سانتی متر از بقیه بلندتر بودند. البته که کودکان زمستان در قد و کودکان بهار در وزن عدد بیشتری را نشان می‌دادند.

در سال‌های اخیر نیز محققان در آلمان مطالعاتی را در این مورد انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که افراد متولد پاییز عمر طولانی‌تری نسبت به بقیه خواهند داشت و در سنین پیری مریضی خاصی نخواهند داشت. البته که سبک زندگی نیز در این امر بسیار مهم خواهد بود.

حتی ماه تولد می‌تواند روی خوشبین‌بودن یا بدبین‌بودن کودک و یک فرد در جامعه تاثیرگذار باشد. در این مورد می‌توان گفت که افراد متولد بهار خوشبین‌تر از دیگران هستند. دلیل این تفاوت‌ها را می‌توان دما، بارش باران و اشعه فرابنفش در هر فصل دانست.»
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت