سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۶:۵۲
کد مطلب: 53614
۰
زوج جوان يك روز بعد از عقد متوجه شدند بهتر است از هم جدا شوند

جدایی، یک روز بعد از عقد

جدایی، یک روز بعد از عقد
اسماعیل که هنگام عقد اسمی از همسر سابقش آورده بود، هرگز تصور نمی‌کرد این کار به قیمت نابود شدن ازدواجش تمام شود. این زوج هفته گذشته درخواست طلاق خود را به دادگاه خانواده ارائه کردند.

زن جوان وقتی مقابل قاضی دادگاه قرار گرفت، درباره ماجرای زندگی‌اش گفت: شوهرم هنوز هم به همسر سابقش فکر می‌کند. او حتی روز عقد نیز از همسر سابقش یاد کرد. وقتی با اسماعیل آشنا شدم او یک سالی می‌شد از همسرش جدا شده بود. می‌گفت با هم تفاهم نداشتیم. اسماعیل مدعی بود از همسرش متنفر شده و درنهایت کارشان به جدایی کشیده است. من هم حرف‌هایش را باور کردم. در دوران آشنایی چند بار اسم همسرش را آورد و خاطره او را زنده کرد. وقتی اعتراض می‌کردم می‌گفت ببخشید، چون تازه جدا شده‌ام، زمان می‌برد تا همه چیز را از یاد ببرم. برای همین من هم حرفی نمی‌زدم و اعتراضی هم نمی‌کردم. تا این‌که روز عقد فرا رسید. در آن شلوغی و هیاهو بودیم که دوباره اسماعیل اسم همسر سابقش را آورد. همان زمان بود که فهمیدم چقدر اشتباه کرده‌ام. تمام مدت تحمل کردم و حرفی نزدم. ولی اسماعیل تمام فکر و ذکرش پیش همسر سابقش است. او را فراموش نکرده و در همه لحظات به یاد اوست. همه چیز را با او مقایسه می‌کند. هر بار اتفاقی می‌افتاد مقایسه‌اش را شروع می‌کرد. تا این‌که در نهایت من عصبانی شدم. روز عقدم به او اعتراض کردم. جالب اینجاست او نیز به من اعتراض کرد و کارمان به دعوا کشید. درنهایت به خاطر خانواده‌هایمان مراسم را به‌هم نزدیم. اما من با گریه و بغض عقد کردم. اسماعیل هم سعی نکرد از دل من در بیاورد. همان شب تصمیم گرفتیم از هم جدا شویم. وقتی پیشنهاد جدایی را دادم اسماعیل هم قبول کرد. او گفت ما آینده خوبی کنار هم نخواهیم داشت. من هم وقتی این حرف را شنیدم موضوع طلاق را جدی کردم و بعد تصمیم گرفتیم خیلی زود از هم جدا شویم.


در ادامه شوهر این زن نیز به قاضی گفت: آقای قاضی، همسر من اشتباه می‌کند. او از همان دوران آشنایی روی همسر سابقم حساس بود. هر بار به هر دلیلی اسمش می‌آمد دعوا راه می‌انداخت. همیشه هم خودش اسم او را می‌آورد. گاهی اوقات هم حرف‌های مرا به اشتباه، مقایسه با همسر اولم برداشت می‌کرد. من هم دیگر خسته شده‌ام. آن زن از زندگی من رفته و دیگر حضور ندارد. ولی تهمینه این را متوجه نیست و مرتب پیگیری می‌کند که مبادا من اسم او را بیاورم. حرف‌های مرا اشتباه برداشت می‌کند. این همه حساسیت درنهایت باعث می‌شود ما هر روز درگیر شویم. برای همین من دیگر نمی‌توانم تحمل کنم. من دلم می‌خواهد در ازدواج دومم آرامش داشته باشم. یک بار شکست خورده‌ام و نمی‌خواهم دوباره در جنجال و دعوا زندگی کنم. در پایان نیز قاضی سعی کرد این زوج را از جدایی منصرف کند، ولی وقتی اصرار آنها را دید، رسیدگی به این پرونده را به جلسه آینده موکول کرد و از این زوج خواست در فرصت به دست آمده با یک مشاوره خانواده مشورت کنند.


قبل از ازدواج مجدد اشکالات را برطرف کنید
سارا شقاقی، روان‌شناس در این خصوص می‌گوید: برخی از زنان و مردان فکر می‌کنند ازدواج دوم از همان ابتدا محکوم به نابودی است. به همین دلیل میزان طلاق در ازدواج‌های دوم بیشتر از ازدواج اول است. این در حالی است که گاهی اوقات زوج‌ها تصور می‌کنند، وقتی طلاق گرفته‌اند تجربه لازم برای زندگی مشترک را به دست آورده‌اند. آنها فکر می‌کنند در ازدواج دوم اشتباهات گذشته را تکرار نخواهند کرد. اما در بیشتر مواقع چنین نیست. کسانی که یک ازدواج ناموفق داشته‌اند ممکن است توانایی تحمل شریک جدیدی را نداشته باشند، نسبت به برخی مسائل بدبین باشند و در زندگی مشترک جدید دچار مشکلات بیشتری شوند. از طرف دیگر برخی هنگام تصمیم برای ازدواج دوم خود با این مشکل روبه‌رو هستند که آیا ازدواج با کسی که طلاق گرفته درست است یا نه. برای همین افرادی هم که قصد ازدواج با یک فرد طلاق گرفته را دارند بهتر است قبل از تصمیم‌گیری فکر کنند. اما چیزی که باید در این زمینه به آن توجه کرد این است که به‌ندرت پیش می‌آید در یک طلاق و جدایی یکی از زوج‌ها مقصر باشد. در بیشتر طلاق‌ها هر دو طرف مقصر هستند. بنابراین به نظر می‌رسد فرد مطلقه قبل از ازدواج مجدد نیاز به مشاوره و مراجعه به روان‌شناس دارد تا دیدگاه او در مورد ازدواج به‌خصوص ازدواج دوم تغییر یابد تا برای بار دوم گرفتار طلاق نشود. کسی که نتواند اشتباهات خودش را در ازدواج اول تشخیص دهد و آنها را برطرف نکند برای ازدواج آمادگی لازم را ندارد.


سیما فراهانی - تپش / روزنامه جام جم
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
شکست خوردن و زمین خوردن یک اتفاق است تسلیم‌شدن و بلندنشدن یک انتخاب است. نگذار انتخاب‌هایت اسیر اتفاق‌ها شود..!!!