پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۰ / ۱۹:۲۳
کد مطلب: 5400
۰

چگونه احتمال ابتلا به آنفلوآنزا و سرماخوردگی را کاهش دهیم؟

اگر شما هم به آلرژی و حساسیت فصلی مبتلا هستید، حتما در فصول مختلف سال حتی علاوه بر زمستان که معمولا فصل سرماخوردگی است، دچار حالت های شبه آنفلوآنزا و علائم سرماخوردگی می شوید.  به گزارش ایسنا، پزشکان می گویند برای افرادی که به آلرژی مبتلا هستند، پایان یافتن فصل زمستان به معنی پایان دوره سرماخوردگی و آنفلوآنزا نیست چون هر فاکتور آلرژی زا می تواند موجب بروز علائم این بیماریها در فرد مبتلا به حساسیت شود.
اما متخصصان تاکید دارند که مراقبت از سینوس ها در طول سال به شما کمک می کند که در هر فصلی از سال، احساس بهتری داشته باشید.
به گزارش مجله آنلاین ریویو لس انجلس، کارشناسان انجمن آسم و آلرژی در آمریکا تاکید دارند که سلامت و بهداشت سینوس ها، اساس سلامت دستگاه تنفسی است. بر همین اساس، در این مقاله چند دستورالعمل موثر و مفید برای کاهش التهاب سینوس ها حتی پس از ابتلا به آلرژی، سرماخوردگی یا آنفلوآنزا ارائه شده است:
برای کاهش احتمال سرماخوردگی از تماس دست ها با بینی و صورت خود، حتی المقدور پرهیز کنید و به طور مداوم دست های خود را با آب گرم و صابون بشوئید. این کار بویژه پس از قرار گرفتن در اماکن عمومی مثل فروشگاه ها، ایستگاه های اتوبوس و مترو، مدرسه و اداره، ضروری است.
با مشورت پزشک، واکسن آنفلوآنزای فصلی را در زمان مناسب تزریق کنید. اما اگر پس از واکسن دچار علائم آنفلوآنزا شدید، با پزشک مشورت کرده و از داروی مناسب برای کاهش علائم استفاده کنید.
همچنین توصیه می شود که احتمال ابتلا به آلرژی های فصلی را با محدود کردن تماس خود با مواد آلرژی زا و پرهیز از قرار گرفتن در معرض هوای حساسیت زا کاهش دهید. برای این منظور، درها و پنجره ها را در طول ساعات صبح و قبل از ظهر ببندید چون در این ساعات میزان گرده های آلرژی زا در هوا به بالاترین حد می رسد.  
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد