شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۰ / ۲۳:۴۲
کد مطلب: 54149
۱

هندوانه‌ ممنوعه که نباید لب به آن بزنید!

هندوانه‌ ممنوعه که نباید لب به آن بزنید!
به گزارش برایت ساید، تابستان فصل هندوانه است. نیتروژن یکی از عناصر مهم در رشد و تکامل میوه هاست. با این حال، زیاده روی در دادن کود‌های شیمیایی به محصولات کشاورزی عوارض جدی به دنبال دارد.
 
در حقیقت کشاورزان با افزودن کود‌های نیتروژن دار، ظرف تنها ۳ هفته می‌توانند وزن یک هندوانه را به ۱۲ کیلوگرم برسانند. با این حال، نیترات بالا موجود در هندوانه می‌تواند باعث مسمومیت مصرف کنندگان آن شود. به همین دلیل توجه به هندوانه در زمان مصرف بسیار مهم است.

یکی از راه‌های تشخیص سطح بالای نیترات موجود در هندوانه، توجه به محل تلاقی گوشت قرمز هندوانه و بخش سفید پوست داخلی است. اگر این بخش زرد رنگ باشد، نشان دهنده میزان بالای نیترات در هندوانه است و برای جلوگیری از مسمومیت باید از مصرف آن اجتناب کنید.

از دیگر روش‌های تشخیص میزان بالای نیترات، توجه به حفره‌های موجود در هندوانه است. گرچه برخی تصور می‌کنند این حفره‌ها ناشی از فعالیت حشرات است، اما در حقیقت این موضوع نشان دهنده سطح بالای نیترات است و باید از مصرف آن خودداری کنید.

همچنین وجود فضای خالی بزرگ در وسط هندوانه از دیگر نشانه‌های استفاده بیش از حد از کود‌های شیمیایی است. طعم و مزه این نوع هندوانه کمی تلخ است. در صورتی که در این موضوع تردید دارید، می‌توانید یک تکه از هندوانه را در دمای اتاق در آب قرار دهید. اگر رنگ آب به صورتی روشن تغییر کرد، نشان دهنده خطرناک بودن آن است و بهتر است آن را دور بریزید.

هندوانه‌ای با ترکیب زیاد نیترات برای سلامتی بدن مضر است. از این رو، توصیه می‌شود در صورت مشاهده هر گونه از علائمی که پیشتر ذکر شد، از مصرف آن خودداری کرده و آن را دور بریزید. مسمومیت با نیترات غالباً با تکرر ادرار، اسهال و دل درد بروز می‌کند. این موضوع در شرایط حاد برای مثال مسمومیت با آب آلوده با نیترات می‌تواند فرد را به کام مرگ بکشاند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!