شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۰:۴۵
کد مطلب: 54255
۰

روش‌هایی برای آرام کردن خود از اضطراب و عصبانیت

روش‌هایی برای آرام کردن خود از اضطراب و عصبانیت
این یک بخش عادی از زندگی است که همه ما گاهی نگران و ناراحت می‌شویم. سوال این است که اگر هر یک از ما نتوانیم با خشم و اضطراب خود مقابله کنیم و آرام شویم چه اتفاقی می افتد؟ باید گفت که وقتی بتوانیم در لحظه, خود را آرام کنیم, اغلب آسان تر از انجام آن است و شاید همه ما براحتی بگوییم که باید آرامش خود را حفظ کنیم اما در واقعیت این کار دشواری برایمان باشد. به همین دلیل, چند استراتژی موثر می تواند در هنگام اضطراب و عصبانیت, به ما کمک کند. به همین منظور, باید دفعه بعد که نیاز به آرامش داریم, این چند استراتژی مفید و کاربردی که در این مطلب به آن ها اشاره شده است را امتحان کنیم. 
 
نفس کشیدن
یک کارشناس می گوید که " تنفس, اولین و موثرترین روش برای کاهش سریع عصبانیت و اضطراب است. "
هنگامی که ما  مضطرب یا عصبانی هستیم، تمایل داریم که نفس‌های سریع و سطحی بکشیم چرا که این کار, این پیام را به مغز ما می‌فرستد و باعث ایجاد یک حلقه بازخورد مثبت می‌شود و به همین دلیل است که تنفس‌های طولانی و عمیق آرامش بخش, به آرامش ما کمک می‌کند. تکنیک‌های مختلف تنفس برای کمک به آرامش ما وجود دارد که یکی از آن ها, تنفس سه قسمتی است و در حقیقت, تنفس سه قسمتی مستلزم این است که در حین توجه به بدن خود یک نفس عمیق بکشیم و سپس کاملاً بازدم کنیم و هنگامی که براحتی نفس عمیق کشیدیم, می‌توانیم نسبت تنفس و بازدم را تا حدی تغییر دهیم؛ به طوری که سرعت بازدم خود را به حدی کاهش دهیم که دو برابر زمان تنفس ما باشد. به همین منظور, باید این تکنیک‌ها را به منظور آرامش تمرین کنیم تا بدانیم چگونه آن‌ها را هنگام اضطراب انجام دهیم.

اعتراف کنیم که مضطرب یا عصبانی هستیم
باید به خودمان بگوییم و بقبولانیم که مضطرب یا عصبانی هستیم چرا که وقتی به احساس خود برچسب می زنیم و به خود اجازه می دهیم که آن را بیان کند ، ممکن است اضطراب و عصبانی که تجربه می کنیم, کاهش پیدا کند.

افکار خود را به چالش بکشیم
بخشی از اضطراب یا عصبانیت, داشتن افکار غیر منطقی است که لزوماً منطقی نیستند و این افکار, اغلب "سناریوی بدتر" هستند که ممکن است  بسیاری از چیزهای زندگی ما را ازبین ببرند. بنابراین, هنگامی که یکی از این افکار را تجربه می کنیم باید متوقف شویم و سوالات زیر را از خود بپرسیم:
آیا احتمال دارد این اتفاق بیفتد؟
آیا این یک فکر منطقی است؟
آیا تا به حال برای من چنین اتفاقی افتاده است؟
بدترین اتفاقی که می تواند بیفتد چیست؟ آیا می توانم به آن رسیدگی کنم؟
بعد از اینکه سوالات را مرور کردیم ، وقت آن است که تفکر خود را تغییر دهیم و به طور مثال؛ به جای این که به خود بگوییم که "من نمی توانم از روی آن پل عبور کنم. اگر زلزله ای رخ دهد و در آب بیفتم چه کاری انجام دهم؟ " به خودمان بگوییم, " افرادی هستند که هر روز از روی آن پل عبور می کنند و هرگز به آب نیفتاده اند. "

اضطراب یا عصبانیت را برطرف کنیم
برخی از ورزش ها به کاهش یا برطرف شدن اضطراب و عصبانیت بسیار کمک می کنند که از آن جمله می توان به پیاده روی کردن یا دویده اشاره کرد. بنابراین, باید پیاده روی کنیم یا بدویم چرا که  برخی از فعالیت های بدنی(ترشح) سروتونین به ما کمک می کند که آرامش و احساس بهتری داشته باشیم. این در حالی است که ما باید از فعالیت بدنی مانند مشت زدن به دیوار یا فریاد که باعث بروز عصبانیت می شوند اجتناب کنیم.

باید خود را آرام تصور کنیم
باید  تکنیک های تنفسی که یاد گرفته ایم را تمرین کنیم. بنابراین, باید پس از چند نفس عمیق ، چشمان خود را ببندیم و خود را در آرامش تصور کنیم و با حفظ آرامش و تمرکز, خود را  در حال کار در شرایط استرس زا یا اضطراب آور ببینیم.

 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلو دیدگان آنهاست به داشته هاي خود عميق تَر نگاه كنيم